Aura Kingdom - Chimera

Siemka

Szukam kogoś kto gra w Aura Kingdom na Chimerze. Chodzi mi głównie o porady do gry, bo ciężko mi wszystko ogarnąć , a rady kogoś bardziej doświadczonego chętnie się przydadzą. Ludzi jest tam sporo, ale mało gadatliwi i co chcwila odpisują jak do idioty "dont spek inglish"... :) Więc gdyby ktoś się znalazł, i miał ochcotę i czas zeby trochę poszerzyć moją więdzę o tej grze ( gram 3 dzień i wciąga ) i trochę doradzić znajdziecie mnie na Chimerze - Syllca834.

Pzdr ;)

Sa tam chociaz jakies gildie polskie z ts3 oczywiscie bo nie mam zamiaru grac w 5 osob. bo z checia bym zaczął tez grac...

Bladego nie mam... Gram kilka dni, po trochu, 45 lvl, ale nie spotkałem jeszcze zadnego polaka... a pewnych rzeczy nie jestem w stanie ogarnąć ...;/

i jak gracie w Aure>? ja pobierac koncze z checia dolacze do was...

Polecam wam przejść na priva, bo na oficjalnym serwerze nie ma czego szukać :D

Dokładnie tak jak napisał kolega wyżej. Pirv jest o wiele bardziej rozwinięty, mianowicie: większy lvl cap, więcej questów, więcej lokacji, więcej dungeonów, oraz prawie wszystkie przedmioty w item shopie można kupić w loyality shop za loyale które zbiera się w grze. Poza tym wszyscy powoli przenoszą się na priva.

Prywatny lepszy od officjala?:D hehe

Pograłbym na privie ale nawet zalogować się nie mogę. Wiecznie tylko "logging in, please wait"

Moge zagrac :)

Z tego co wiem na forum jest zakaz podsyłania linków do privów, tak więc mogę chętnym rozesłać go na pw, ewentualnie możecie sobie wpisać w googlach i na pewno go znajdziecie :D.

Na privie jest ten spellsword?

Spellsword? Nie bardzo wiem o co Ci chodzi, ale generalnie na privie rzeczy z chińskiego serwera dodawane są dość szybko, czego nie można powiedzieć o oficjalnym serwerze.

Postac z mieczem uzywajaca magii.

Postać z mieczem używająca magii? Pierwsze słyszę... Możliwe, że masz na myśli tachi(ronina) z kataną, lub paladyna który niebawem zawita na priva.

Po ponad półrocznej przerwie zamierzamy wrócić do gry ze znajomym. Grałem wcześniej mam sorc/wiz 66lvl, ale postanowiliśmy zrobić nowe postacie. Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej gry. Odezwijcie się w grze nick Dager91 server Chimera (będę wieczorem).

Szukam ludzi do gry na prywatnym serverze. Skype nathan-nox Nick w grze NeloAngelo

Chętnie wróciłbym do AK ale na privie, pytanie jak wygląda tam z populacją i czy istnieją polskie gildie? :)

Polecam PRIVa ^^. Dużo donowości, nie to co na offical. A sam urok aury opiera się głównie na pvp, bo end-game osiągamy w max tydzień xd

Siemka

Szukam kogoś kto gra w Aura Kingdom na Chimerze. Chodzi mi głównie o porady do gry, bo ciężko mi wszystko ogarnąć , a rady kogoś bardziej doświadczonego chętnie się przydadzą. Ludzi jest tam sporo, ale mało gadatliwi i co chcwila odpisują jak do idioty "dont spek inglish"... :) Więc gdyby ktoś się znalazł, i miał ochcotę i czas zeby trochę poszerzyć moją więdzę o tej grze ( gram 3 dzień i wciąga ) i trochę doradzić znajdziecie mnie na Chimerze - Syllca834.

Pzdr ;)