[Aura Kingdom] Cupcakes <3

sidebar-cupcake.png

Cupcakes

czyli kolejna polska gildia!

Cóż mogę o gildii powiedzieć? Jesteśmy jedną z tych mniejszych gildii dopiero raczkujących. Gramy na serwerze Hydra a naszym głównym celem gry jest... zabawa. Nie gramy z zamysłem bycia najlepszymi ale za to najfajniejszymi! Dla nas dobra atmosfera liczy się o wiele bardziej niż super wysokie poziomy. Z chęcią zostaliśmy tą niewielką gildią jednak naszym marzeniem jest posiadanie Guild Hall gdzie wszyscy moglibyśmy się spotkać. Pragniemy też współpracować z innymi gildiami aby móc wspólnie odbywać podróż przez naszą piękną Azurię! Wszystkich chętnych zapraszam do zgłaszania się tu, na stronie www.aurakingdom.pl (którą współtworzymy), bądź też w grze, zgłaszając się do mnie (Mavi) lub do vice-lidera gildii Sendoku. Oczywiście poza wspólną grą oferujemy także pomoc dla mniej zorientowanym w tym świecie graczom jako że mamy doświadczenie zebrane jeszcze podczas CBT. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych!

ktqp.jpg

Zapraszamy!

Polecam jak zapraszam najserdeczniej jesteśmy na razie małą gildią lecz zawsze znajdzie się ktoś chętny na dungona jak i do rozmowy :)

Zapraszamy wszystkich również na raidcalla! Możecie tam wpaść, porozmawiać z nami oraz umówić się na dungeona!

http://www.raidcall.com/client/go?sid=7902328

Zapraszam do obejrzenia dwóch filmików na których członkowie naszej gildii przechodzą dungeony :)

http://www.youtube.com/watch?v=OdOftQ1nlZQ

http://www.youtube.com/watch?v=Nj5lw5o30k0

Podziękowania dla Limannielkou :)

Ten wasz tank bard powinien zmienic builda bo w ogole agro nie robi ;caly czas rev/gu ma na sobie bossa)

Mi tam to nie przeszkadza miec aggro caly czas doputy mam heala :D

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

z dniem dzisiejszym (18.01) ja czyli Limannielkou (w grze Lala_Satalin) zostaję oficjalnym liderem gildi CupCakes :)

mod_ico.png
Cieszy mnie to, ale posty możesz edytować... ~ NS

\Refresh

Ps: Zrezygnowaliśmy z RaidCalla na rzecz TeamSpeak`a 3 a więc

pre_1377468169__ts.png
Serdecznie zapraszam wszystkich członków CupCakes [Cc] / jak i osoby starające się o przystąpienie do gildi. Na nasz serwer TS3[TeamSpeak3]
na którym toczą się nasze pogadajki :3
ip/adres : srv2.multigaming.pl:9690

\Refresh

Gildia ma się dobrze nadal , więc zapraszam więcej info o gildi tutaj

LINK

Gildia świetna, polecam ! :)

zachęcam do przyłączenia się do nas z dnia na dzień posiadamy większą ludność :) oraz zapraszam na forum Aura Kingdom Polska LINK

Zapraszamy do gildii. Wbiliśmy 5 lvl co daje parę bonusów dla członków :)

sidebar-cupcake.png

Cupcakes

czyli kolejna polska gildia!

Cóż mogę o gildii powiedzieć? Jesteśmy jedną z tych mniejszych gildii dopiero raczkujących. Gramy na serwerze Hydra a naszym głównym celem gry jest... zabawa. Nie gramy z zamysłem bycia najlepszymi ale za to najfajniejszymi! Dla nas dobra atmosfera liczy się o wiele bardziej niż super wysokie poziomy. Z chęcią zostaliśmy tą niewielką gildią jednak naszym marzeniem jest posiadanie Guild Hall gdzie wszyscy moglibyśmy się spotkać. Pragniemy też współpracować z innymi gildiami aby móc wspólnie odbywać podróż przez naszą piękną Azurię! Wszystkich chętnych zapraszam do zgłaszania się tu, na stronie www.aurakingdom.pl (którą współtworzymy), bądź też w grze, zgłaszając się do mnie (Mavi) lub do vice-lidera gildii Sendoku. Oczywiście poza wspólną grą oferujemy także pomoc dla mniej zorientowanym w tym świecie graczom jako że mamy doświadczenie zebrane jeszcze podczas CBT. Serdecznie zapraszamy wszystkich chętnych!

ktqp.jpg

Zapraszamy!