Aura Kingdom - Katar

Witam! Zainteresowani produkcją pewnie wiedzą, że już (prawdopodobnie) po wtorkowym patchu, będziemy mogli zadowolić się nową klasą, którą będzie Katar. Postać ta będzie opierać się, w szczególności, na obszarowych obrażeniach. Dzięki umiejętnością samo leczenia, będzie nadrabiał braki w obronie. Jak myślicie, jak zamierzacie, rozdawać punkty u Katara, jaką subklase wybierzecie?

Ja myślałem nad rozdawaniem punktów w crit/speed, hp/eva, a jako subklasę wybiorę duela. Postanowiłem rozdawać punkty w ten sposób, bo posiadam cały set Leos'a i Requiem na innej postaci i zamierzam sobie go przerzucić po osiągnięciu 50 poziomu. Set ten ogólnie daje dużo defa, speeda i eva, więc konieczność "maxowania" tych statystyk spada. Oczywiście mam już przygotowane i ulepszone bronie na 50 lvl dla katara i dual'a (136% i 139%). Piszcie jak idą wasze przygotowania, czy zamierzacie grać tą klasą, czy nie i dlaczego?

crit/hp nic wiecej sie nie oplaci :) btw w aura kingdom nie ma end gamu i 50% ludzi co chcialo w to grac juz quitnelo wiec moze za miesiac/2 cos sie zmieni

crit/hp nic wiecej sie nie oplaci btw w aura kingdom nie ma end gamu i 50% ludzi co chcialo w to grac juz quitnelo wiec moze za miesiac/2 cos sie zmieni

W wt. prowadzają nowy content ;)

jak wprowadza do max lvla wtedy bedzie sens w to grac.

Zarcu co ty pleciesz ,że połowa quitneła ? Servery wciąż na crowded ,ludu mnóstwo . Nowy content tylko zwiększy przyrost a w niedalekiej przyszlosći będzie klasa łucznika i wyrównanie z wersją tajwańską <_<

Morrowinde, masz racje, ale patrząc z punktu osoby która jest w gildii, to dużo 60 lvl już nie gra w oczekiwaniu na wtorkowy content. Dodam jeszcze, że po klasie łucznika będzie jeszcze postać z kataną, ale na razie bardzo mało o niej wiadomo, a na yuotubie znalazłem chyba tylko 2 filmiki.

A właśnie.. WIadomo jakiej broni będzie używał katar?

... Katar na przykład?

przykre ale gra zaliczyla taki sam fail jak NWO :/

warn_ico.png
Post nie wnoszący nic do dyskusji
~Leman

Gra zaliczyla fail? Chyba nie wiesz co mówisz.... Jest to jedna z najbardziej popularnych gier na chwile obecna pod względem graczy online...Co prawda zawdzięcza się to w dużej mierze brakowi podziału na wersje EU US. Wiadomo, że populacja będzie spadać, bo jest to naturalna kolej rzeczy. Mnie osobiście już trochę przynudza, mam 62 lvl i gdyby nie ciekawi ludzie, których poznałem pewnie bym nie grał, ale jednego mogę być pewien ta gra nie upadnie zbyt szybko.

PS. Jeżeli ktoś chce dołączyć do polskiej gildii pisać w grze nick Dager server Chimera

... Katar na przykład?

Dokładnie bronie tego typu, al'a pazury.

przykre ale gra zaliczyla taki sam fail jak NWO :/
 Post nie wnoszący nic do dyskusji~Leman

Gra trzyma się bardzo dobrze i dodam, że ak jest jedną z niewielu gier które nawiązują w tak dużym stopniu do anime, więc to też wpływa na populacje, dodatkowo obydwie gry są w fazie bt, więc nie ma co ich skreślać na starcie.

Gra zaliczyla fail? Chyba nie wiesz co mówisz.... Jest to jedna z najbardziej popularnych gier na chwile obecna pod względem graczy online...Co prawda zawdzięcza się to w dużej mierze brakowi podziału na wersje EU US. Wiadomo, że populacja będzie spadać, bo jest to naturalna kolej rzeczy. Mnie osobiście już trochę przynudza, mam 62 lvl i gdyby nie ciekawi ludzie, których poznałem pewnie bym nie grał, ale jednego mogę być pewien ta gra nie upadnie zbyt szybko.PS. Jeżeli ktoś chce dołączyć do polskiej gildii pisać w grze nick Dager server Chimera

Dokładnie mam tak samo, ludzie trzymają mnie przy grze. Spadek populacji widać w ciągu tygodnia, gdzie po starcie serwery były 24h/7 crow. ,a teraz, od pn do pt, są już na 'medium', ale tak jak wspomniałem, dużo ludzi ma zamiar wrócić ze względu na dodanie nowego contentu. Gra się jeszcze rozwija. Pożyjemy, zobaczymy ..

A co myślicie o łączeniu Duelista z Katarem?

Gra nie upadnie, a hejty na nią nie mają sensu. Jest narazie jakaś równie ciekawa gra anime 3D? Nie.

A kiedy w końcu będzie jakieś porządne(jeżeli miało być tu "ż",nie "rz" to przepraszam) pvp?Na chwile obecną RQ jest lepszym wyborem z tym p2w pod względem walki z innymi graczami niż AK.

Co do postaci,to według mnie crit/hp

A co myślicie o łączeniu Duelista z Katarem? Gra nie upadnie, a hejty na nią nie mają sensu. Jest narazie jakaś równie ciekawa gra anime 3D? Nie.

No właśnie jest tu problem, niby znamy umiejętności i to w czym Katar się specjalizuje, ale nadal nie wiemy jakie dokładne statystyki będą miały same skille. Różnica między wyborem główna klasa- subklasa jest trudne, bo postać którą wybierzemy na główną ma +3lvl skilli, bardzo dużo. Masz 50% na to, że trafisz w lepsze połączenie.

A kiedy w końcu będzie jakieś porządne(jeżeli miało być tu "ż",nie "rz" to przepraszam) pvp?Na chwile obecną RQ jest lepszym wyborem z tym p2w pod względem walki z innymi graczami niż AK.Co do postaci,to według mnie crit/hp

Szczerze, nie pamiętam, czy coś w patch nocie było napisane o dodaniu/zmianie pvp, ale z tego co się orientuję, to podobno będą wojny gildii, ale jeszcze nie teraz. Jestem pewien, że pvp się jeszcze jakoś zmieni, bo dużo osób narzeka na to. Gra jest w obt, więc jeszcze może wiele się poprawić.

@EDIT; Może mi ktoś powiedzieć, bo za cholerę nie ogarniam, w jakich godzinach są prace serwisowe w AK ? Słyszałem, że w wt. o 17, czy to prawda?

@EDIT; Może mi ktoś powiedzieć, bo za cholerę nie ogarniam, w jakich godzinach są prace serwisowe w AK ? Słyszałem, że w wt. o 17, czy to prawda?

5:30 PM czasu PST czyli u nas 2:30 GMT+1, (Update dzisiaj o 2:30 w nocy)

Dziękuje.

Witam! Zainteresowani produkcją pewnie wiedzą, że już (prawdopodobnie) po wtorkowym patchu, będziemy mogli zadowolić się nową klasą, którą będzie Katar. Postać ta będzie opierać się, w szczególności, na obszarowych obrażeniach. Dzięki umiejętnością samo leczenia, będzie nadrabiał braki w obronie. Jak myślicie, jak zamierzacie, rozdawać punkty u Katara, jaką subklase wybierzecie?

Ja myślałem nad rozdawaniem punktów w crit/speed, hp/eva, a jako subklasę wybiorę duela. Postanowiłem rozdawać punkty w ten sposób, bo posiadam cały set Leos'a i Requiem na innej postaci i zamierzam sobie go przerzucić po osiągnięciu 50 poziomu. Set ten ogólnie daje dużo defa, speeda i eva, więc konieczność "maxowania" tych statystyk spada. Oczywiście mam już przygotowane i ulepszone bronie na 50 lvl dla katara i dual'a (136% i 139%). Piszcie jak idą wasze przygotowania, czy zamierzacie grać tą klasą, czy nie i dlaczego?