[Aura Kingdom] KnightsTemplar

Siemanko

Z racji tego, że Closed Beta tuż tuż, warto by było założyć polską gildię :) Na chwile obecną gram sam(dostałem od znajomego kluczyk dający natychmiastowy dostęp do bety). Po ok. 2 godzinach posiadam 22lvl, a do założenia gildi potrzeba 20lvl i 10 golda -mam 3,5 -.-. Do startu "normalnej" closed bety powinno mi się udać uzbierać wymaganą kwote. Tak więc jedziemy

Knights Templar (po polsku Templariusze) z założenia ma być polską i kilamtyczną gildią w Aura Kingdom(nad klimatem to jeszcze pomyśle). Dojść może każdy bez wyjątku. Jeśli znajdze się grono osób, które bez teamspeaka nie mogą żyć to podam :) (mało mówie, ale doskonale wiem, że w przypadku PvP bez tego się nie obejdzie) chętnych prosze o wpisywanie się poniżej wzorem:

Nick:

Klasa:

TeamSpeak: Tak/Nie/Obojętnie (niepotrzebne skreślić :D )

Ja zacznę:

Nick: Risq

Klasa: Guardian

TeamSpeak: Obojętnie

Jeśli ktoś też już gra może dodać mnie do znajomych i będziemy "motać" coś razem.

Czy gildia ma być kontynuowana po closed becie? Tak, taki mam zamiar.

Liczę też na waszą pomoc, potrzebuje, nie mówie, że nie, paru sub-leaderów. Śmiało też można pomyśleć o jakimś forum(nie znam się na tym), by stworzyć z tego kompendium wiedzy, czy sprawy typowo gildiowe załatwiać tam ;)

@EDIT

TeamSpeak jest cały czas w gotowści na 23 czy obojętnie którą. Będzie on cały czas ^_^

@EDIT 2

teamspeak: s3.glosownia.pl:1337

pokój (na samym dole) Knights Templar, hasło: kt

@EDIT 3

Lista graczy(jeśli mnie nie ma, oni was dodają do gildi):

Risq - leader

Yeffy - vice-leader

xGreenTea - vice-leader

Smoothj - vice-leader

Mikatsuna -vice-leader

Pswienty -vice-leader

@EDIT4

zapraszamy na aurakingdom.pl

Nick: Sares

Klasa: Się zobaczy.

TeamSpeak: stanowczo Tak!

Nick: Pattern

Klasa: Jeszcze nie wiem :P

TeamSpeak: Dlaczego nie ;)

Nick: Replite/Strup3k
Klasa: Jeszcze nie wiem
TeamSpeak: Tak

Quaku

Duelist albo Gunslinger

TS3 : Obowiazkowo, ogarnij TSA

OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00 OGARNIJ TS3 na 23:00

@UP

TS jest cały czas ^_^

Nick: Czajka
Klasa: Wizard/Sorcerer
TeamSpeak: Tak

Nick: UdarSloneczny
Klasa: Najprawdopodobniej Guardian
TS: Tak :)

Nick: CritV3 / CritV

Klasa: Duelist / Sorcerer
TS: Inaczej być nie może TAK :)

+2 osoby z tego tematu :

http://mmorpg.org.pl/forum/topic/55675-aura-kingdomszakladami-gildie-ts3/

10 już nas jest może do 23 się i z 20 uzbiera.

Nick: SzymeX

Klasa: Duelist

TS3: nie

Dobra, bo widze, że nie dacie mi spokoju xd

teamspeak: s3.glosownia.pl:1337

zjeżdżamy na sam dół, pokój Knights Templar, hasło: kt

siedzę tam ja-Sanctuary(w grze mam nick Risq, więc, żeby ktoś się nie pomylił) na chwile obecną rumor w domu więc mic wyłączony, ale mogę odpisywać, później powinno być już normalnie.

Nick: Vizaw/Magus

Klasa: Wizard

TS3: jak najbardziej :)

Też macie jak ściągacie "Starting download" jakieś 27-30% paska i nic się nie dzieje??

mi normalnie sciagnelo

nick SoniQ

klasa Gunsliger

Teamspeak TAK NA CAŁE ŻYCIE

jesli ktos mial by dodatkowy kluczyk chetnie bym przygarna i z wami zagral,bo cos mi nie chce dojsc zaden.

Nick:sIxT33n

Klasa: To sie zobaczy :D

TeamSpeak: Jestem za !

http://xmmorpg.com/mmorpg-giveaways/aura-kingdom-closed-beta-key-giveaway/ na tej stronce dostaniesz po wpisaniu emaila

No wlasnie wpisalem jakis czas temu i nadal nic nie doszlo.

jakiego maila podawales bo mi na gmaila od razu przyszlo