Siemanko
Z racji tego, że Closed Beta tuż tuż, warto by było założyć polską gildię Na chwile obecną gram sam(dostałem od znajomego kluczyk dający natychmiastowy dostęp do bety). Po ok. 2 godzinach posiadam 22lvl, a do założenia gildi potrzeba 20lvl i 10 golda -mam 3,5 -.-. Do startu "normalnej" closed bety powinno mi się udać uzbierać wymaganą kwote. Tak więc jedziemy
Knights Templar (po polsku Templariusze) z założenia ma być polską i kilamtyczną gildią w Aura Kingdom(nad klimatem to jeszcze pomyśle). Dojść może każdy bez wyjątku. Jeśli znajdze się grono osób, które bez teamspeaka nie mogą żyć to podam (mało mówie, ale doskonale wiem, że w przypadku PvP bez tego się nie obejdzie) chętnych prosze o wpisywanie się poniżej wzorem:
Nick:
Klasa:
TeamSpeak: Tak/Nie/Obojętnie (niepotrzebne skreślić )
Ja zacznę:
Nick: Risq
Klasa: Guardian
TeamSpeak: Obojętnie
Jeśli ktoś też już gra może dodać mnie do znajomych i będziemy "motać" coś razem.
Czy gildia ma być kontynuowana po closed becie? Tak, taki mam zamiar.
Liczę też na waszą pomoc, potrzebuje, nie mówie, że nie, paru sub-leaderów. Śmiało też można pomyśleć o jakimś forum(nie znam się na tym), by stworzyć z tego kompendium wiedzy, czy sprawy typowo gildiowe załatwiać tam
@EDIT
TeamSpeak jest cały czas w gotowści na 23 czy obojętnie którą. Będzie on cały czas
@EDIT 2
teamspeak: s3.glosownia.pl:1337
pokój (na samym dole) Knights Templar, hasło: kt
@EDIT 3
Lista graczy(jeśli mnie nie ma, oni was dodają do gildi):
Risq - leader
Yeffy - vice-leader
xGreenTea - vice-leader
Smoothj - vice-leader
Mikatsuna -vice-leader
Pswienty -vice-leader
@EDIT4