Witam was serdecznie. Szukajac MMO trafilem na Aura Kingdom nie wyglada niesamowicie ale jeszcze nie gralem wiec sprobuje. Czytajac wiecej natrafilem na to, ze sa 2 wersje. Jedna to ze steam/aeria chyba druga to chyba prywatny server. Wglebiajac sie w temat wyczytalem ze na tym privie podobno gra wiecej ludzi niz na wersji od aeria sa nowsze uaktualnienia i nie ma pay 2 win. Czy ktos obeznany w temacie moglby mi wyjasnic gdzie powinienem grac? Z gory pozdrawiam i zachecam do wspolnej gry : )
Aura Kingdom, ktora wersja?
W obu wersjach nie ma p2w, gra ma to do siebie, że gospodarka jest conajmniej płytka i jedyny sposób na szybki zarobek to kupno ap, następnie sprzedawanie kostiumów, mountów, ruby coinsów. Priv ma to do siebie, że jest znacznie więcej itemów za loyality points, więc idzie się jeszcze jakoś ogarnąć. Tak jak wspomniałeś priv jest znacznie lepiej rozwinięty od wersji Aerii. Jest do przodu z patchami + gmowie co troche robią jakieś in game'owe eventy, gdzie Aeria jedyne co robi to jakieś super wyprzedaże XD Moim zdaniem priv > aeria
Civil czy ogolnie polecalbys ta gre? Robie odskocznie od gier typu Wow aion gw2 i szukam czegos nowego dla siebie.
Jak szukasz casualowego tytułu i jak masz z kim grać to jest okej. Wbić 2 godzinki i wyjść ew. pobawić się w pvp ze znajomymi. Jak oczekujesz czegoś więcej to się przeliczysz
No to dalej jestem w kropce zeby znalezc odpowiedni tytuł mmorpg
Ja mogę zagrać na privie. Skype - nathan-nox Nick w grze - NeloAngelo (Mogę grać od nowa)
Witam was serdecznie. Szukajac MMO trafilem na Aura Kingdom nie wyglada niesamowicie ale jeszcze nie gralem wiec sprobuje. Czytajac wiecej natrafilem na to, ze sa 2 wersje. Jedna to ze steam/aeria chyba druga to chyba prywatny server. Wglebiajac sie w temat wyczytalem ze na tym privie podobno gra wiecej ludzi niz na wersji od aeria sa nowsze uaktualnienia i nie ma pay 2 win. Czy ktos obeznany w temacie moglby mi wyjasnic gdzie powinienem grac? Z gory pozdrawiam i zachecam do wspolnej gry : )