Witam, ostatnio pobrałem aure kingdom ale gdy odpalam launcher (po pobraniu) pobiera się coś jeszcze na tym launcherze a następnie pojawia się komunikat: AuraKingdom.exe przestał działać. Proszę o pomoc :C

Witam, ostatnio pobrałem aure kingdom ale gdy odpalam launcher (po pobraniu) pobiera się coś jeszcze na tym launcherze a następnie pojawia się komunikat: AuraKingdom.exe przestał działać. Proszę o pomoc :C
Witam, ostatnio pobrałem aure kingdom ale gdy odpalam launcher (po pobraniu) pobiera się coś jeszcze na tym launcherze a następnie pojawia się komunikat: AuraKingdom.exe przestał działać. Proszę o pomoc :Cprzenoszę do odpowiedniego działu ~ NS
ogolnie rzecz biorac gry juz chyba nie dziala , i zacznie dzialac we wtorek o 2;30 w nocy
Dokładnie obt w wtorek o ~02.30
A nie w poniedziałek o 2:30? dzisiaj po północy?
A nie w poniedziałek o 2:30? dzisiaj po północy?
napisali ze we wtorek. Jednak dziwnie serevry juz zostaly zamkniete wiec bardzo mozliwe ze bedzie to dzis o 2;30
The game will be inaccessible for 2 days while we work on the servers, complete the wipe, add content, and prep for your return.
-The plan is to open the game back up for Open Beta on Monday 1/6/2014 at approximately 5:30pm PST (this time is subject to change). There are no additional planned wipes at this point!
a jednak to bedzie dopiero wtorek
nope
http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Szykujcie-si%C4%99-W-poniedzia%C5%82ek-Open-Beta-Aura-Kingdom
jest napisane ze w poniedziałek o 2:30, dzisiaj po niedzieli w nocy
na forum aerii pisze 5:30 PM PST monday 1/06 więc u nas bd mniej więcej o 2:30 we wtorek.
5.30 pm w poniedziałek ich czasu, to u nas będzie wtedy wtorek 2.30 w nocy. Tyle w temacie, zamykam
no to co guru wprowadziłby nas w bląd ja myślę że 2:30 w nocy
Gra mi się pobrała ale coś tam się pobiera przez launcher i pojawia się komunikat: AuraKingdom.exe przestał działać. :C Pomocy!
W poprzednim temacie pisaliście że mam poczekać do open bety ale open beta już a aura dalej nie działa :C
Otworzyłam ten temat i dodałam do niego Twój nowy post.
Temat można zamknąć problem z głowy :)uruchomiłem jako administrator to mozesz zamykac ;p
mogłeś napisać jak rozwiązałeś problem. Pomogłoby to innym.
mogłeś napisać jak rozwiązałeś problem. Pomogłoby to innym.
napisałem -.-
Zamykam w takim razie