Witam nie jestem pewny czy w dobrym miejscu pisze ale szukam kogoś kto gra w Aura Kingdom do pomocy w ogarnięciu tej gry i do wspólnego grania. Zastanawiam sie nad serwerem AuraKingdom.to jeżeli jest tu ktoś kto gra i z chęcią pomoże to piszcie
A i jeszcze jedno pytanie czy populacja jest w miare okej ? Z góry dziękuje za odpowiedzi
Aura Kingdom Nowy gracz szuka pomocy
Populacja jest 10 razy większa od globala, gdzie na jednego gracza przypada 10 botów.
Sady#1642 discord.
Chętnie dodam cie na discordzie ale ja niestety na kompie jestem tylko piątki i soboty no i czasami środy jak ci to nie przeszkadza
Dobry wieczór, zastanawiałem się na powrotem do AK, kolega wyżej wspomniał o AuraKingdom.to, jest to jakiś prywatny serwer?Jak tam wygląda sytuacja z populacją graczy, i czy jest często często aktualizowany serwer czy raczej zamieciony pod łóżko o którym nikt nic nie wie?
Średnio raz w miesiącu masz content z chińskiej wersji, mamy też custom dungeony, ogromny loot loyality points, wyższe raty, przyjaźniejszy game support, dużo eventów, stałe wyzwania monster huntingu.
Wbicie SL10 i gearu nie zajmuje też 2 tygodni, więc będziesz miał poczucie rozwoju postaci.
Na discordzie odpiszę najszybciej, możesz tam pytać o wszystko.