[Aura Kingdom] PolishVodka

Witam wszystkich :)

W tym temaciku chciałbym wam przestawić polską gildię w grze Aura Kingdom "PolishVodka". Co prawda OB dopiero się rozpocznie, jednak gildia funkcjonowała już na CB. Mieliśmy 4 lvl oraz 64 członków (zbytnio się nie spieszyliśmy bo i tak wiedzieliśmy że będzie wipe więc bardziej każdy skupił się na innych czynnościach ).

Co oferujemy ?
- Mamy Ts i często na nim przebywamy ( myślę że naprawdę miło się gra mogąc pożartować/porozmawiać z różnymi osobami i podzielić się zainteresowaniami )
- Nie taką mała liczbę członków (gildii oczywiście xd)
- Miłą atmosfere
- Wiedzę i pomoc w grze
- Aktywność
Czego gildia oczekuje ?
- Aktywności (chodzi o to, aby nie było sytuacji typu ktoś dołącza do gildii i przez cały czas się nie odzywa na chacie, na ts też nie wchodzi po prostu 0 kontaktu. Przez coś takiego gildie są "martwe". To takie granie solo, tylko ma sie znaczek obok nicku.)
- Młodzieńczego zapału ( wiek nie ma znaczenia ! )
- Poczucia humoru ^^

Główne cele gildii:
- spędzić miło czas

- złapać je wszystkie ( Po-ke-mon)
- podbić świat ! ! !

Leaderem gildii jest Greedo/Sledzc. Ja który tak was tutaj zaspamowuje nazywam się Wrath/Raiku i jest odpowiedzialnym za rekrutacje.

SERWER : SIREN
Serdecznie zapraszamy :)

Ts
Server Addres : EliteTs3.pl
Pokój 221
hasło: krul

Chryste panie, nazwa "PolishVodka" - bardziej po wieśniaczemu i gówniarsku się nie dało :P?

I dlaczego pokój na Elite...

W każdym razie, jak ruszy, zobaczymy, zawsze lepiej mieć kilku przy boku...

po co nastepna guildia skoro juz 1 tutaj sie spora robi ??

po co nastepna guildia skoro juz 1 tutaj sie spora robi ??

Zarcu to jest kwestia tego że PolishVodka istaniała już na początku CB i miała wielu członków, którzy popierali reaktywacje na OB. To nie tak, że teraz ją sobie wymyślamy tak na złość :) A że to było CB to nie reklamowaliśmy jej.

Chryste panie, nazwa "PolishVodka" - bardziej po wieśniaczemu i gówniarsku się nie dało ?I dlaczego pokój na Elite...W każdym razie, jak ruszy, zobaczymy, zawsze lepiej mieć kilku przy boku...

Nie rozumiem czemu tak agresywnie do tego podchodzisz :D Główna idea tej nazwy to pokazanie że można podejść do gry czy pochodzenia z jakimś dystansem i żartem, prawda :) ? Nikt Cię nie zmusza żebyś dołączał, jednakże miło by było jak sam wspomniałeś mieć kogoś przy boku ^ ^ Co do elite, czemu nie :D ? Przecież to i tak tylko serwer :) Jeżeli przekroczymy pewną ilość członków to ktoś proponował przeniesienie na inny program do komunikacji, który jest wygodniejszy (można dowolnie tworzyć podkanały przykładowo na odzielne party, gdy ktoś się wybiera na dungi ) jednak nazwa akurat wypadła mi z głowy, przepraszam.

Edit: Silder, dla Ciebie zrobię nawet edit :) Nie rozumiem po co tak atakujesz, jednak jest to mało istotne. Proszę Cię żebyś nie oceniał gildii z powodu błędu jednego z członków. Co prawda reprezentuje ją, ale musisz pamiętać że ostatecznie gildią kieruje leader, prawda :) ?

Czemu double post? Trudno tak było odpowiedzieć w jednym poście? Powodzenia w gildii :)

@UP Nie atakuje tylko należy pamiętać że za to jest warn. Powodzenia życzę jako konkurent bo jestem w innej gildii :P

czemu nie zrobic jednej dobrej polskiej gildi? wkoncu bysmy pokazali jednosc jako polacy chociaz w jednej grze :)

Znając życie z biegiem czasu i tak zrobi się pełno polskich gildii.. tak jest zawsze, może będą takie 2-3 gildie z prawdziwego zdarzenia a reszta to będzie coś na zasadzie 4-5 członków bo kolega zrobił gildie to dołącze do niego :D

tacy są już polacy....

gildii będzie 10, rządzić i dzielić będą 3 ;_;

Z wielką chęcią dołączę do gildii. Mam sentyment do tej nazwy jeszcze ze starego FlyFF :D

Heh dokładnie, z tego co pamiętam to gildia była na serwerze Lawolf :P

Gdyby nie nazwa chętnie bym się przyłączył szczególnie widząc tu graczy z Flyffa. No ale niestety... :C

Nie wiem czy istniała równoległa gildia na Lawolfie, ta w której ja byłem była na Kernie ;)

Siemka ! :) Wbijaj na www.aurakingdom.pl ! Zbieramy wszystkich graczy w jednym miejscu :) Tam też możesz sobie temat z poszukiwaniem do gildii znaleźć albo po prostu pogadać o grze :)

warn_ico.png
Spam ~ NS

Teraz tylko pytanie na jakim serwerze bedziemy grali HYDRA czy SIREN

proponuje SIREN ;p

Nick: Kucyk
Klasa: Wizard
TS: Tak

#EDIT

Pomyliłem serwery, a postaci nowej mi się nie chce robić :P

Gildia jeszcze istnieje i działa?

Chętnie bym dołączył tylko jak ktoś z owej gildii(o ile istnieje jeszcze) mógłby mi napisać na jakim serwerze gracie i dać kilka informacji czy macie rekrutację? Co prawda gram na Hydrze, ale w razie czego mogę się przenieść.

PS Nie ma to jak odkopać temat po 10 miesiącach xD

#edit

Jeśli ktoś przeczytał ten post, gra w Aura Kingdom i ma polską gildię na obojętnie jakim serwerze to również proszę o kontakt ^^

Witam wszystkich :)

W tym temaciku chciałbym wam przestawić polską gildię w grze Aura Kingdom "PolishVodka". Co prawda OB dopiero się rozpocznie, jednak gildia funkcjonowała już na CB. Mieliśmy 4 lvl oraz 64 członków (zbytnio się nie spieszyliśmy bo i tak wiedzieliśmy że będzie wipe więc bardziej każdy skupił się na innych czynnościach ).

Co oferujemy ?
- Mamy Ts i często na nim przebywamy ( myślę że naprawdę miło się gra mogąc pożartować/porozmawiać z różnymi osobami i podzielić się zainteresowaniami )
- Nie taką mała liczbę członków (gildii oczywiście xd)
- Miłą atmosfere
- Wiedzę i pomoc w grze
- Aktywność
Czego gildia oczekuje ?
- Aktywności (chodzi o to, aby nie było sytuacji typu ktoś dołącza do gildii i przez cały czas się nie odzywa na chacie, na ts też nie wchodzi po prostu 0 kontaktu. Przez coś takiego gildie są "martwe". To takie granie solo, tylko ma sie znaczek obok nicku.)
- Młodzieńczego zapału ( wiek nie ma znaczenia ! )
- Poczucia humoru ^^

Główne cele gildii:
- spędzić miło czas

- złapać je wszystkie ( Po-ke-mon)
- podbić świat ! ! !

Leaderem gildii jest Greedo/Sledzc. Ja który tak was tutaj zaspamowuje nazywam się Wrath/Raiku i jest odpowiedzialnym za rekrutacje.

SERWER : SIREN
Serdecznie zapraszamy :)

Ts
Server Addres : EliteTs3.pl
Pokój 221
hasło: krul