Aura Kingdom Swashbuckler!

Witam
Wiec założyłem gildie Swashbuckler :)
Szukam ludzi chętnych do gry lojalnych i przyjaznych ! Mamy komunikator miłą atmosferę no i to co najważniejsze w grach mmo pomagamy sobie nawzajem

chętnych proszę o PW

A nie lepiej sie dolaczyc do istniejących juz guildi niz robic co chwile nową i nic z tego nie miec? W końcu im więcej tym gorzej, lepiej jest zrobić jedna silną, a nie wbijecie 3 lev i wam sie znudzi, odejdziecie i co... pkt przepadną...

off top...
nie nie warto bo widzialem kto je zaklada

Skoro tak oceniasz inne to powiedz cos wiecej o swojej np:

- jaki sredni online w gildii

- average lvl?

- jestescie nastawieni na RP czy ot tak zeby gildia byla wieksza

- i moze cos wiecej od siebie nizeli tylko komunikator... bo pomoc w gildii to kazda gildia moze zaoferowac ;] (graliscie w CBT? macie doswiadczenie w grze?)

-mamy gamevoxa (nowy comm od mumble brany z uwagi na stabilności i bezpieczeństwo )
-mam doswiadczenie z CBT 45 lvl
-jestem nastawiony jak najbardziej na hmm gildie ;p gildie przyjazna pomocna podchodzaca z powaga do gry (atmosfera w gildi jest poki co dobra ale jest nas bardzo malo)
-lvl hmm ja mam 50 reszta 20+

Poki co jest nas 4 ! Ale w 2 na starcie wbilismy w 2 dni 2 lvl gildi ;p

nie wiem co moge powiedziec wiecej nie mam typowego nastawienia do gildi bo gardze zergami i stawiam jak najbardziej na jakosc !! Wole miec 10 osob zaufanych i dobry niz 50 byle jakich

Magar, a server?

Sancio dobry ^^ Siren
dla tego prosilem chętnych o pw

O 19 do was wpadnę, kończę pobieranie.

spoko pisz na gg czy pw dam ci link do serwera

Ehh, szkoda, że nie Hydra, ale życzę sukcesów :D!

A ja zapraszam gildie jak i was wszystkich użytkowników na konkurs! Do wygrania przedmioty w grze Aura Kingdom takie jak mounty, 10 backpack sloot

Wystarczy wziąć udział w konkursie na stronie

http://aurakingdom.xaa.pl/forum/viewtopic.php?f=6&t=3

nt2g.jpg

warn_ico.png
Offtop ~ NS

A wspomożecie świeżaka dobrymi radami ? :D

jak najbardziej bo po to jest gildia ! Ja osobiscie mam dosc gildi w ktorych gracz jest tylko farmerem guild expa... nie wymagam zadnego wkladu w gildie pod pretekstem "bo zalozenie jest drogie"

gildia powstala jak mowilem po to by dobrze sie bawic ale i osiagnac ile sie da WSPOLNA praca

Witam
Wiec założyłem gildie Swashbuckler :)
Szukam ludzi chętnych do gry lojalnych i przyjaznych ! Mamy komunikator miłą atmosferę no i to co najważniejsze w grach mmo pomagamy sobie nawzajem

chętnych proszę o PW