Aura Kingdom

Witajcie!

Szukam małej paczki osób do beta testów, mała 5 osobowa grupa która razem przemierzy ten piękny cukierkowy świat ;P

Jeśli masz już kluczyk i nudzi Cię granie solo, a chciałbyś powariować na ts3 to pisz w temacie ;)

Nie chodzi o nałogowców (chociaż tacy też są miło widziani), wiem że każdy ma prywatne życie ;)

A kto wie? Może i kiedyś powstałaby jakaś Polska gildia ;)

Czekam na odpowiedzi! Start poniedziałek! Cześć!

Ps. Prosiłbym jednak o odpowiedzi ludzi po mutacji głosu (:

mod_ico.png
Przenoszę do odpowiedniego działu ~ NS

Jak coś to jestem chętny ;) Jeśli masz jakiegos ts to podaj najlepiej. Zgadamy sie jutro czy coś.

Dobra dawaj TS'a i robimy gildię. W Edenka się grało bardzo długo to i w to pogram :)

Poniedziałek to wielki dzień. Ja też Chętnie dołączę. Zagram Guadrianem.

Ja też się chętnie pisze! Taka moja mała propozycja, jeśli ktoś nie ma prywatnego TS bez haseł 500 pokoi itp. To można pogadać na Raidcall'u jest za free i nie potrzeba serwera.

No to mamy już jakąś ekipe ;) Cieszy mnie to!
Wynajdę na jutro jakiegoś ts3 i wyślę wam na pw.

Pogadamy pod wieczór o klasach itp ;)

Do zobaczenia!

W razie czego Skype: Ralesky1

Piszę się na to, na grę czekam od sierpnia ^^'

Chętnie bym z wami chłopaki zagrał, pytanie czy można uzyskać jeszcze jakoś key? Może macie gdzieś jakiś zaległy?

~Też będę grał, nie wiem jeszcze tylko od której godzinki i czy mi w domu rodzinka pozwoli :)

Z racji określonego czasu nie wiem od której ale jak najbardziej się pomłóci, choć bez przesady bo to jednak CBT, z pełnym nl do OBT sie poczeka.

Ja również chętnie zagram. Będę późnym wieczorem bo wcześniej wpadam do kolegi. Pewnie zagram bardem/gunnerem :)

ooo! świetnie. z chęcią z wami zagram, wszystko już gotowe, kluczyk jest więc tylko czekanie na start jutro <3

A kiedy jest start ? bo klucz dostalem a nawet nie wiem kiedy start:P

Chętnie dołączę do was :)

Jedyna Klasa jaka mnie interesuje to support. Tak wiec możecie na mnie liczyć :)

chętnie też dołączę

pewnie gunslinger lub bard ale tez nad duelistem się zastanawiam

Też bym chciała się dołączyć ^^

mag albo bard :D

A kiedy jest start ? bo klucz dostalem a nawet nie wiem kiedy start:P

jeszcze nie wiadomo, ale boje sie, ze moze to byc póóóóóźny wieczór czasu polskiego (PST time)

Nie ma co, ekipa się zebrała

Jak coś to mnie też bierzcie pod uwagę, kluczyk jest, zaraz zasysam ^^

Widzę że nawet Guru pracuję na forum ;P

AdinPl załatwił nam kanał na ts3 dlatego gdy gra już wystartuję, spotkamy się właśnie na nim ;)

ts3ibiza.pl

Kanał 22. Aura Kingdom

pw: pizza

Zapraszam wieczorem na dyskusje ;)

nie lepiej na portalowym TS3? Zrobie kanał z hasłem i po kłopocie