Hejo, jak w tytule pobieram właśnie AK i chciałbym się zapytać, jest ktoś kto gra, może ktoś ma zamiar zagrać od początku i dać parę rad " zielonemu "?
Z góry dzieki za odpowiedź
Aura Kingdom
Ja gram na serwerze Hydra, choć mam staż aż (UWAGA!!!) jednego dnia xD
Jak chcesz to możemy zagrać razem i zdobywać wiedzę, będzie raźniej ^^
Jak by co szukaj mnie pod nickiem Nataniel (zazwyczaj siedzę na kanale 1 lub 2 i serwerze Hydra)
Chętnie dołączyłbym się do gry z wami! Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda sytuacja z Item Shop'em? Nie chciałbym wydawać zbyt wiele gotówki na gierkę, a sam chętnie mogę grać z waaami dłuuugo, w sensie że do samego End-game'u =)
Jeszcze nie ogarniam sytuacji i IS, ale nie wygląda na to, że jest potrzebny ... nabiłem 16 lvl w jakieś 2godzinki oczywiście wliczając zachwycanie się grafiką, zwiedzanie itd. xD
Jak dla mnie gra jest przyjemna i ma miła dla oka grafikę ^^
Jak chcecie to znajdziecie mnie na serwerze Hydra pod nickiem Nataniel (główny) oraz Kyohi (na nim siedziałem jakieś 30 minut i stwierdziłem, że złą klasę wybrałem xD)
oraz na skype: mraurox226 (ostrzegam! mój mikrofon jest stary i brzmię jak : kobieta, robot, lub mam głos normalny ale taki jakby jakichś program go zmieniał xD)
Ekipa się poszerza
Nie będzie już nudno tak grać w pojedynkę ^^
Nikushi, zaprosiłem Cie na skype + wysłałem prywatną wiadomość odbierz i odczytaj, kolego @Vixque , dodaj mnie na skype: ineczko lub na steam: inekqq . Dogadamy się
Nadchodzę!
Odświeżam, zapraszam do wspólnej gry!
Też był wbił Polecacie czy może już sie znudziła?
Polecamy polecamy!
Serwer Chimera, VixQue Roger/bard 41, do usług
Byłbym zainteresowany.
Napiszcie coś więcej. Porządane klasy, raidy, gildie i przede wszystkim craft i ekonomia.
Witajcie, chętnie bym z Wami pograł tylko nie wiem czy mój komputer to uciągnie. Grafika myślę, że daje radę. Gorzej z procesorem - mam Celeron'a 2.8. Pójdzie mi czy muszę odpuścić sobie?
Hejo, jak w tytule pobieram właśnie AK i chciałbym się zapytać, jest ktoś kto gra, może ktoś ma zamiar zagrać od początku i dać parę rad " zielonemu "?
Z góry dzieki za odpowiedź