Czesc Gra ktos w Aura Kingdom? Polecacię tę grę ?
Co mozecie powiedziec na jej temat
?
Aura Kingdom
Jak chcesz grać to tylko na prywatnym serwerze. Gra średnia, ale do przeżycia. W end game łapie monotonnie(powtarzanie tych samych dungów, dialy questów, pvp)
Gra, wbrew pozorom i ogólnej opinii, nie jest zła i tętni życiem. Owszem, graczy jest znacznie mniej niż na początku, ale nie można powiedzieć, że gra umiera. Jeśli jesteś kimś, kto spędza grube godziny w grze, to AK nie jest dla Ciebie.
Wiele osób poleca prywatne serwery, ale, moim zdaniem, to głupota.
Gra, wbrew pozorom i ogólnej opinii, nie jest zła i tętni życiem. Owszem, graczy jest znacznie mniej niż na początku, ale nie można powiedzieć, że gra umiera. Jeśli jesteś kimś, kto spędza grube godziny w grze, to AK nie jest dla Ciebie.Wiele osób poleca prywatne serwery, ale, moim zdaniem, to głupota.
czemu głupota? z tego co wiem prywatny jest jeden, który ma lepszy support, ciekawsze eventy, jest 100000000000 razy mniej p2w i co najlepsze(w sumie to najśmieszniejsze) ma wszystkie patche szybciej, dużo szybciej global. Jest grupka ludzi, która tłumaczy wszystko z tw serwera. Jak ostatnio grałem w AK, więcej osób było na privie niż globalu
Głupotą jest granie na oficjalnym serwerze, który nie dość, że jest zacofany z patchami, to dodatkowo jest strasznie p2w.
Ta gra to syf. Nazwa tej gry to synonim, określenie auto trakera. I nie oferuje nic, 0. Grafika z lat 90, mechanika przedpotopowa. Nie tykaj tego kijem.
Kolejny co kilka filmików obejrzał na yt i wielkim expertem jest do Aura Kingdom.Gra na wersji od aeriagames to istne zaniedbane dno,dużo do tyłu w wersja TW lub serwerem na jakim gra większość ludzi aurakingdom.to.Ta ostatnia wersja jest tylko kilka patchy do tyłu do globala z TW.Owszem ma zbyt cukierkową grafikę,która nie przypada do gustu większości osób ....ale są "gusta i guściki"
To jaką inna gre polecacie ktora jest f2p?
Aion, Tera, Rift. Ale najlepiej b2p TESO albo TSW.
A wildstar jest ciekawy? Bo widze za 16 zl moge miec potem w sumie jeden msc abonament i bedzie f2p
Wildstara mogłeś mieć za 1$ kilka dni temu
Szukam ludzi do gry na prywatnym serverze. Nick na skype nathan-nox. Nick w grze NeloAngelo :> (Mogę grać od nowa)
Czesc Gra ktos w Aura Kingdom? Polecacię tę grę ?
Co mozecie powiedziec na jej temat
?