Aura kingdom

Gra ktoś jeszcze w Aura kingdom? Szukam ludzi z którymi mógłbym pograć.

Polaków gra całkiem sporo, ja ostatnio trochę pogrywam, ale tylko dlatego że przenieśliśmy się z moją lepszą połową na serwer prywatny.

Na serwerach Aerii... nie trudź się. Gra, przeznaczona wyraźnie na rynek amerykański, jest p2w - ostatecznie wszystko sprowadza się do kupowanie 19th/20th order scrolli, a ceny są niepoważne. Dodatkowo wydawca w głębokim poważaniu ma rozwój tej gry, połowa rzeczy opisywanych w patchach nie działa, lub w dziwny sposób nie ma ich w grze.

Grind jest niemilosierny (drop rzędu 0,03% na patterny, jeśli nie mniej) a zdobywanie Eidolonów graniczy z cudem.. oczywiście, tych dostępnych. Bo ponad 60% z nich jest ekskluzywnych dla item shopu. A jeśli chodzi o kosmetyczne pierdoły - 99% jest tylko i wyłącznie w item shopie.

Sytuacja na serwerze prywatnym jest zdecydowanie inna. Zwiększone są mnożniki, blokady na instancje są skrócone, ale i jedno i drugie nie na tyle by zabić ducha tego grindownika. I choć FAKT, jest item shop - ale wszystko stamtąd można zdobyć w grze. Dodatkowo, co komiczne, serwer prywatny jest do przodu w stosunku do serwerów Aerii, jeśli chodzi o zawartość (I nie ma nawet bugów na ST/SR!). A i populację ma porównywalną. Jest chyba nawet jakaś polska gildia.

Link do serwera:
http://aurakingdom.to/

to jeszcze kolego link do tego prywatnego serwerka prosze :)

też bym poprosiło linka, narazie pogram solo, ale jak się wciągnę to się odezwę =3

Tak jak koledzy wyżej prosiłbym o link na tego priva. Z góry dzięki

właśnie pobieram tego oto priva: http://aurakingdom.to/# , liczę że to ten.

Ja też pobralem. Zaraz odpalam

Daj znać jak tam populacja na tym servie, bo mi zostało jeszcze 40 minut pobierania...

Czekam bo mi sie luncher aktualizuje. Jak odpale dam znac.

Edit: Jak pobierzesz to przygotuj sie na to, że jeszcze luncher długo się aktualizuje...

Edit: Z tego co wyczytalem na forum jest jakies 1,5k aktywnych, jak wejdziesz to pisz na priv ch2 Zabson

Tak, serwer to aurakingdom.to
Przyjemnej gry!

Ogólnie zapraszam do gry, gram już na tym prywatnym serwerze ponad pół roku i jest okej. Jest nawet polska gildia Nevermore. :)

Ja niestety mam błędy kiedy chcę odpalić instalkę.... :/

Odpal w folderze z plikami launcher, ten plik install olej.

tez zaczalem na tym serverku grac :D

Jak ktoś gra to dajcie znać bo szukam ludzi do pogrania

Ta gra to jeden wielki autotrack :v A i nie ma endgame właściwie xd Nie masz po co zaczynać :P Lvl cap w 15h, potem szybko gear i na pvp sie konczy :v

@UP LVL CUP w 15H, nie uwierzę jak nie zobaczę. 80-90, możesz wbić max 20% dziennie jeżeli zrobisz wszystko co tylko możesz zrobić, a to zajmuje dobre parę godzin. Co do endgame mogę się zgodzić, bo gra opiera się praktycznie cały czas na gridnowaniu instancji dla lp i kolekcjonowaniu kostiumów, mountów, ale cały czas lvl cup jest poszerzany, aktualnie jest już planowany 95. ;v

Gra ktoś jeszcze w Aura kingdom? Szukam ludzi z którymi mógłbym pograć.