Aura! Szukam ludzi

Więc chcę założyć gildie !
Pisał bym wcześniej ale dopiero wróciłem do domu ze świat ;pp

Wiec wracając do ogólnego założenia !
Sprawa ma się tak, nie chce ! Szukam ludzi przyjaznych ale oddanych no i najważniejsze nie sezonowych graczy co pograją 2-3 dni i nara

Na razie mam chyba z 4 osoby !!! Bo nie w kupie siła a w jakości !!!

Wiek nie gra roli jeżeli ktoś chce dołączyć zapraszam pewnie i tak dopiero czas zweryfikuje kto będzie grał jak trzeba a kto odpadnie :D

SYRENA SERWER

i po co Ci ta guildia nowa ?? skoro juz 4 chyba sa w tym 1 , ktora ma szanse na rozwiniecie...

Magar wbij na TS pomidorkow to pogadamy bo zamierzam w to zagrac :)

SoniQ

Jaaaaaaa, proszę trzymać mi miejsce. Zacznę trochę później ze względu na zaliczenia, które niestety zbiegły się ze startem OB;/ i nie jestem pewna ile czasu zajmie mi uporanie się z tym. Jednak bez obaw, bo jak już zacznę to zniszczę wszystkich niegodnych stojących mi na drodze!

Z tego co się orientuję na gildię trzeba sporo golda, swój wkład później ureguluję:)

NS dla ciebie miejsce sie zawsze znajdzie :D

Z pomidorami w ally nie wchodze bo w nich "bylem"

Zarcu wiesz ja tworze to wedle moich zasad a widziałem juz jak dzialaja gildie z tego forum... 30 os sie zapisze 20 nie wejdzie na TSa 10 nawet sie do gry nie zaloguje
Mi nie chodzi o liczby najpierw moge miec 5 osob ale rozwinę to w miare potrzeb

moim celem jest stworzenie czegos na podobie KnR z eve gildi niszczacej w 40 osob floty po 100+

Siemka ! :) Wbijaj na www.aurakingdom.pl ! Zbieramy wszystkich graczy w jednym miejscu :) Tam też możesz sobie temat z poszukiwaniem do gildii znaleźć albo po prostu pogadać o grze :)

nie;p myślę ze poszukam tutaj:D tu spotkałem sporo fajnych ludzi

ale tam też zapraszam z reklamą gildii :) też może się przydać :)

Chętnie się przyłączę :)

ma gg piszcie (chętni)

JAK COS GRAMY NA SYRENIE !!!!

to jak jest z ta aura? zglasza sie sporo osob ale nie widzialem z was nikogo...

Więc chcę założyć gildie !
Pisał bym wcześniej ale dopiero wróciłem do domu ze świat ;pp

Wiec wracając do ogólnego założenia !
Sprawa ma się tak, nie chce ! Szukam ludzi przyjaznych ale oddanych no i najważniejsze nie sezonowych graczy co pograją 2-3 dni i nara

Na razie mam chyba z 4 osoby !!! Bo nie w kupie siła a w jakości !!!

Wiek nie gra roli jeżeli ktoś chce dołączyć zapraszam pewnie i tak dopiero czas zweryfikuje kto będzie grał jak trzeba a kto odpadnie :D

SYRENA SERWER