AuraKingdom vs Royal Quest

Witam. Chciałbym pograć w jedną z tych gier. Którą mi bardziej polecacie. Grałem w obydwie w fazie CBT. W Royal Quest mniej, bo się przestraszyłem IS, że w niedalekiej przyszłości będzie P2W.
Możecie mi powiedzieć jak wy to wszystko widzicie?

Gram w obie AK pykam przy obiadku bo potrzeba tylko 1 palucha nawet q poboczne robi sie migiem czytasz wpisujesz nazwe npc lub moba na mapie (Tfuuu wybierasz z zakładki nawet paluchów na klikaniu nie zmęczysz) , sam ci do niego biegnie a pozniej tylko 1 ,2 ,3 i czasem 4, co do RQ powyżej lvlu 30 bez IS można owujać za mały bag, za wolny xp, za autozbieranie lotu u must pay, za lepsze gemy u must pay... jak chcesz to nie musisz płacić kasy.... ale bez premy kiedy ty tyle golda uzbierasz, no może jak będziesz farmił dniami i nocami xD

Raczej AK sobie daruje bo za prosta xD, a w RQ pogram bo sobie premke fundnę i będe kaszę zarabiał na nubkach co będą jechać bez premki

gowno prawde ze w RQ bedzie p2w ale moge Ci polecic aura kingdom swietna gra i ma klimat :)

AK to gra z wbudowanym botem, dla zagrania na chwilę, ot zwykłe mmo a RQ to wręcz przeciwnie z późniejszym lvl czysty grindownik, dość fajne pvp, walka o zamki itp. Jak dla mnie AK przegrywa na przedbiegach jednak IS w RQ razi w oczy ale da się bez niego żyć poza tym wszystkie rzeczy będzie można kupić za walutę w grze a premka to nic drogiego.

AK? Ta gra wszystko robi za Ciebie, po cholere coś co i tak nie daje frajdy... Klikniesz 2/3 razy i już. RQ jak dla mnie lepsze, wkurza tylko premka ale nie ma tragedii

Witam. Chciałbym pograć w jedną z tych gier. Którą mi bardziej polecacie. Grałem w obydwie w fazie CBT. W Royal Quest mniej, bo się przestraszyłem IS, że w niedalekiej przyszłości będzie P2W.
Możecie mi powiedzieć jak wy to wszystko widzicie?