Authenticator Code

czesc. bede pisal krotko bo jestem WKURZONY i bardzo prosze o pomoc (sory za bledy).

otoz chce zalogowac sie do RIFT'a caly czas prosi mnie o wpisanie Authenticator Code niby skad ja go mam wziąć.

zalozylem 2 nowe konta to tez prosi mnie o kod. rowniez na starych.

nie wiem co mam robic prosze o szybkie udzielenie rady chce mi sie bradzo grac w ta gre ;/

Link aktywacyjny powinieneś dostać na mejla po założeniu konta.

tak dostalem kaze pobrac mi na telefon cos

tylko ze ja nie mam androida ani windown phone to chyba pograne^^

To nie ma czegoś takiego jak skip/pomiń? przeciez ten rift na telefony raczej nie jest konieczny, ja przynajmniej tego nie mam. a jak trzeba to nie wiem, poproś moze kolege jakiegoś, żeby ci dał pobrać tą wersje na andro....

stary mnie tu juz ch*** strzela od 3 godzin probuje sie zalogowac. chyba skonczy sie na uninstal jak sie wlacza launchera jest email,password,i ten kod jesli go pomine to zwraca mi na niego uwage a na koncie mam wylaczona opcje z tym uwierzytelnianiem.. BOZE co za dno

ja pomijałem te trzecie okno :)

Okno autenthicatora zostawia się puste jeśli wcześniej nie aktywowałeś go w panelu konta na stronie Trionu. Wszystkie ustawienia konta właśnie w panelu konta mozesz sprawdzić (i ewentualnie wylaczyc te zabezpiecznie). Jesli nie masz tam aktywnej tej funkcji a podczas uruchamiania gry launcher "krzyczy" o kod to znaczy ze masz prawdopodobnie jakiegos buga. Zgłosiłbym sie do supportu z tym.

Na pewno nie masz maila z samym kodem składającym się z 5 cyfr? (czy tam 6). Miałem taką sytuację 3 razy i ani razu nie miałem jeszcze problemu.

wszystko juz dziala musialem wylaczyc na stronie tą aktywacje :) ps na jakim serwerze gra duzo polakow? ;)

Na pewno nie masz maila z samym kodem składającym się z 5 cyfr? (czy tam 6). Miałem taką sytuację 3 razy i ani razu nie miałem jeszcze problemu.

Nie jestem pewien czy chodzi o ten sam kod. Na maila przychodzi 5 cyfrowy kod jesli zmienia Ci sie IP i jest to tzw Coin Lock. Zabezpieczenie w grze na wszelkie czynnosci zwiazane z waluta gry. Ten kod wpisuje sie jednak po zalogowaniu na postac.

czesc. bede pisal krotko bo jestem WKURZONY i bardzo prosze o pomoc (sory za bledy).

otoz chce zalogowac sie do RIFT'a caly czas prosi mnie o wpisanie Authenticator Code niby skad ja go mam wziąć.

zalozylem 2 nowe konta to tez prosi mnie o kod. rowniez na starych.

nie wiem co mam robic prosze o szybkie udzielenie rady chce mi sie bradzo grac w ta gre ;/