Auto Battle Android

Zapraszam serdecznie do owej gierki. Nie wymaga poswiecenia jej uwagi paru h dziennie, jest w klimacie fanatsy. Posiada dosc spory content ktory jest odblokowywany wraz ze wzrostem progresu lvlowego. Potyczki pvp, gvg, battle groundy, wyprawy gildijne, walki kompanow ( herosow ), sky tower, abysy, mnostwo kraftingu, potezna ilosc przeciwnikow jak i dropiacego eq ( randomowe staty, wiec nigdy nie dropniesz tego samego itemu ). Gra wciaga jak cholera! Wazy nie wiele! Oczywiscie jest to tekstowka, wiec nie kazdemu moze przypasc do gustu.

Jesli jestes zainteresowany/na wspolna gra zapraszam do gildii Pumpkins na serwerze 107 Viking Clan. Moj nik Stilion. Poki co stan gildii to 6 aktywnych osob.

Łapcie filmik aby zobaczyc jak to wyglada:

Zobacze co to jest :)

@DyingLight gram na tym serwerku jednak nie moge znaleźć takiej gildii

Zobacze co to jest 

@DyingLight gram na tym serwerku jednak nie moge znaleźć takiej gildii

Szukaj po ID.55 Pumpkins.

@DyingLight

Chciałem dać quit game dałem quit i wyszedłem z gildii omg xD, pytanie jak dodawać bohaterów do druzyny niby mam 3 i niby jak gram pvp to czasem gram przeciwko graczowi co ma ich 2 w druzynie, więc chyba się da ich jakos dodać no bo po co się ich upgaduje?

Cross server bf jest napisane complite class advance first - co to jest ?

W zakladce z bohaterami mamy po prawej zakladke Resting > klik > battling > gotowe nasz heros walczy z nami. Poki co mozna miec tylko jednego kompana w batali. Z tym cross serwerem to poki co nie wiemy o co chodzi. Prawdopodobnie na 75lv odblokuje sie zmiana subklasy i bedziemy mogli tam wbic.

No tak brałem resting/battle ale tak czy inaczej nie widzę tego czy to pve czy pvp chyba że 2 muszę mieć na rest a 1 atack

No tak brałem resting/battle ale tak czy inaczej nie widzę tego czy to pve czy pvp chyba że 2 muszę mieć na rest a 1 atack

Masz 3 odblokowane postacie, jedna musi miec na zolto battling. Tyle. Automatycznie pomga nam przy kazdej potyczce :)

juz ogarnąłem dzieki

Ma ktoś może link do ściągnięcia? Szukam po google play, ale coś nie mogę znaleźć. Będę bardzo wdzięczny!
A wgl. jak z P2W?

Zapraszam serdecznie do owej gierki. Nie wymaga poswiecenia jej uwagi paru h dziennie, jest w klimacie fanatsy. Posiada dosc spory content ktory jest odblokowywany wraz ze wzrostem progresu lvlowego. Potyczki pvp, gvg, battle groundy, wyprawy gildijne, walki kompanow ( herosow ), sky tower, abysy, mnostwo kraftingu, potezna ilosc przeciwnikow jak i dropiacego eq ( randomowe staty, wiec nigdy nie dropniesz tego samego itemu ). Gra wciaga jak cholera! Wazy nie wiele! Oczywiscie jest to tekstowka, wiec nie kazdemu moze przypasc do gustu.

Jesli jestes zainteresowany/na wspolna gra zapraszam do gildii Pumpkins na serwerze 107 Viking Clan. Moj nik Stilion. Poki co stan gildii to 6 aktywnych osob.

Łapcie filmik aby zobaczyc jak to wyglada: