AVA-clan

Witam wszystkich szukam clanu do gry AVA(alliance of valliant arms) może być dopiero stworzony a teraz napisze coś o sobie w grze

w grę grałem ale wracam ponad rok i dobrze se radze na wszystkich mapach i jestem przydatnym dobytkiem do clanu

a i mam jeszcze pytanie można jakoś przyspieszyć robienie patch na reactor ijji ?

jakieś odpowiedzi będą proszę pisać na gg

Hehe tez gram w Ava i chetnie tez bym dolaczyl do jakiegos Clanu :)

Podpinam sie :D

spoko ty albo zrobimy własny klan ?

i jeszcze czy ijji i steam mają połączone serwery czy osobno ?

chyba mają osobno.

Również mógłbym pograć z wami w klanie.

@zederich

Nie wiem czy Tobie się nudzi czy chcesz nabić posty, na prawdę nie wiem... Ale po co zakładasz tyle tematów? Oo Załóż jeden porządny a nie 50 "debilnych" tematów :angry:

nie oto chodzi że chce nabić posty ale o to że jak odświeżam tematy to nikt nie pisze i tyle

grasz z nami czy nie

W grę grałem już kopę czasu temu i wracałem chyba z 4 albo 5 razy(ostatni kilka miesięcy temu) i myślę że niedługo znowu wrócę, a wtedy będę poszukiwał klanu,ale jak to nastąpi to jeszcze się odezwę.

Dopiero zacząłem grać w AvA ale radze sobie całkiem nieźle ( po godzinie gry i "wczuciu się" w gamplay ) staty sniperem ~ 18:2 itp. Długie lata grałem w Counter Strike; Source w lepszych polskich klanach (UCP, us, ClanPoland, ta ipt...) więc radzę sobie nieźle w FPS, preferuje grę snajperem i z chęcią wesprę was moim celnym okiem ;) w razie czego pisać na GG: 3476014, posiadam TS/VT/Mumble itp i sprawny mikrofon i słuchawki.

Witam wszystkich szukam clanu do gry AVA(alliance of valliant arms) może być dopiero stworzony a teraz napisze coś o sobie w grze

w grę grałem ale wracam ponad rok i dobrze se radze na wszystkich mapach i jestem przydatnym dobytkiem do clanu

a i mam jeszcze pytanie można jakoś przyspieszyć robienie patch na reactor ijji ?

jakieś odpowiedzi będą proszę pisać na gg