Witam was serdecznie , w TESO na PS4 gram od 2 tygodni lvl 36 jestem starym wyjadaczem lineage oraz wowa, po dlugiej przerwie od gier postanowilem zagrac w TESO . Staram sie dochodzic do wszystkiego sam i tak tez robilem jednak obecnie jestem na skraju zalamania nerwowego (oczywiscie zart) dlatego tez zwracam sie do was o pomoc . Tak jak wspomnialem wczeniej mam 36 lvl gram templarem stworzylem wlasna hybryde heal/dps (kto gral w wowa zna holly palla) glownie skupiam sie na pve od czasu do czasu robie q wszystko szlo pieknie (uwazam ze spelniam dobrze role helera ) do czasu az nie postanowilem robic to co lubie najbardziej czyli PVP . Wszedlem w findera lecz opcja jest zablokowana (You must be in a AVA location ) znalazlem w internecie na zagranicznym forum ze Ava location jest w Cyrodiil mowie ok nie ma problemu ...... i tu sie zaczely schody znalazlem Cyrodiil na mapie probowalem sie do niego dostac od kazdej mozliwej strony ale wszedzie jest mur ..probowalem tez przeplynac w polowie postac ginie , prosze was powiedzcie mi jak do ch.. mam tam wejsc ..obiecalem sobei ze dojde do tego sam ale jednak sie poddaje szkoda moich 2godzin gry na bez owocnej probie wtargniecia do Cyrodiil ( jak uchodzca do europy ) . Domyslam sie ze moze jest jakies banalne rozwiaznie , jakies tp ,quest ktory przeoczylem dlatego prosze was o rade . Pozdraiwam