Siema.
Dzisiaj przed wbiciem levela,mialem okolo 90% supply points. Po wbiciu dostalem okolo 30 tysiecy supply points i pokazalo mi sie 673%. Gdy zaczalem gre , to po skonczeniu dostalem nagrode za jedna setke. To jakis bug ?
Siema.
Dzisiaj przed wbiciem levela,mialem okolo 90% supply points. Po wbiciu dostalem okolo 30 tysiecy supply points i pokazalo mi sie 673%. Gdy zaczalem gre , to po skonczeniu dostalem nagrode za jedna setke. To jakis bug ?
hmmm mozliwe...
mam pytanie jak stoi sprawa z cheatami w ava ? lepieiej juz jest ? chce wrocic ale ostatnio mialem na serwerze 3 speedhacki i typa strzelającego glowy przez sciany....
Wrocilem do tej gry tydzien temu i od tamtego czasu ani jednego czitera. Dzisiaj wbilem zobaczyc ten serwer co-op i tam cos roomy sie nazywaly "hacker pls" nie wiem czy tam sa czy nie ale na publicach jest za***iscie ;p
cheatów nie ma tyle co np w wakacje bo wtedy był pogrom.. nie dało sie grać a tak to spotykam hackera raz na nawet 20meczy... nie wiem czy wiesz ale teraz supply działa tak że 2 razy w ciągu 24h możesz dostać 2k euro za następne supply dostaje sie jakieś pierdoły.. . tak to prawdopodobnie bug.. mi odjeło 2k euro za wbicie 100% supply xD obecnie nie ma hacków do co-opa.
PS ma ktoś może z was konto z SA58 Parą na sell ?
serio cheatów nie ma ? a co do ISu widze rozwina sie da sie garc ? dalej ejst tak ze bronie z isu byly tylko lekko lepsze czy teraz sa opEEE?
nie ma czegoś takiego jak is.. jest troche zmodyfikowany caps shop i dalej jakieś głypie loot while . wiadomo że jak masz skilla to da sie normalnie grać.
AVA to jeden z najuczciwszych FPSów w jakie kiedykolwiek grałem.
ja wlasnie tez ale teraz ma go aeria stad moje zamysly.... wiesz jaka aeria jest
ja chyba grałem jak już AVA była u Aerii i było normalnie co też mnie zdziwiło.
hmmm moze jednak sciagne... pamietam ze scenariusze pve byly za***iste no i samo pvp bylo tez fajne
jednak jako nowy gracz możesz mieć lekko mówiąc przesrane. co rusz nerfują lepsze bronie które mozna kupić na perma
wiesz ja gralem w ta gre dlugo ale i tak zaczne od nowa
widzialem ze malo teamow juz jest i straszna bieda z bronmi ale sam chce sie przekonać
Siema.