Witam,chce sie zapytac czy w AvA jest juz tak ze wszystko da sie kupic za realna kase i to domunuje czy jescze mozna normalnie pograc Prosze o odpowiedz.
AvA- sytuacja
Według mnie, nie, AVA zawsze była grą w której przeważał skill i taktyka, i nie odczuwam żadnych poważnych zmian, chociaż capsule shop jest pełny broni ale są też za Euro, no i właśnie czasem są capsule voucher event i można za darmo wygrać bronie, ja np. pythona wygrałem kupując jedną kapsulke.
I oczywiście radzę ci poczytać poradniki i kupić jakąs sensowną broń, ale tylko niektóre z broni są zbyt mocne, ale jedyne mocno odczuwalne są DesModus(który jest za euro kapsulki), i taki jakby machin gun z wojny światowej(którego rzadko kto ma, ale jednak i jest za G coin.
Ogólnie dodali głupie eventy ostatnio że jak wydasz 300 G coin to dostajesz stg, ale stg można chociaż na 11 dni wygrać w survivalu.
Witam,chce sie zapytac czy w AvA jest juz tak ze wszystko da sie kupic za realna kase i to domunuje czy jescze mozna normalnie pograc Prosze o odpowiedz.