Witam wie ktoś moze jak rozwiązać problem z uruchamianiem Ava? Daje game start wyskakuje jakis blad liczby itp.. potem "Game terminated by uknow error. We apologize for inconvenienve.
Ava
Mi pomogło jak ściągnąłem ijji reactor, tam się zalogowałem i włączyłem. Pomogło w karos online.
Mam nadzieję że pomogłem
jak nie pomogło to re-instaluj gierkie . Mi to zawsze pomaga
re instalowlem 2 x juz mi sie nieche bo patchowanie troche zajmuje ...
Reactorem wlasnie odpalam ;p
KTo wie jak mi pomoc!!
]
http://forums.ijji.com/showthread.php?t=669913
to mi nie dziala chyba ze cos zle robie ; s
Szukaj pomocy na polskim forum AVA...
Szukaj pomocy na polskim forum AVA...
Idz na polskie forum AVA i zobacz ile jest takich tematu bez odpowiedzi i mi tu nie kozacz
na oficjalnym forum AVA to samo napisalem temat kazali mi napisac ticketa napisalem ticketa odeslali mnie do forum.
Gm AvA mi poradzil bym zamknal proces reactora i ijji.com a kiedy niby mam to zrobic jak przez reactor odpalam gre a bez sie nie da...
Tak to już jest z AvA, ja przestałem grać gdy z dnia na dzień FPSy mi spadły o 60, bo pojawił się błąd z obsługą multicore, do dziś tego nie naprawili i nie gram. Szkoda mi tylko konta wartego ~~500zł.
Taa może od razu 1000 zł
Taa może od razu 1000 zł
Przestań chłopcze trollować i zamilcz.
Nie znasz cen z item shopu to się nie wypowiadaj.
Ci z Supportu AVA sami nie wiedza WTF duzo osob ma ten bład i nie pograsz czlowieku ;[
No niestety CTRL+ALT+DELETE menedżer zadań wywalasz procesy reactora , uruchamiasz jeszcze raz i tak do skutku , ja już nie gram w grze FPS 10..
NIe da sie grać co chwile zrywa połączenie myszka tnie sie w menu .Miałem to samo z karosem świetna gra a nawet nie zaczynałem...
A to pomoze przy tym bledzie? ;s
odpalalem setki razy...
5 razy reinstalowalem nawet formatowalem kompa
Przestań chłopcze trollować i zamilcz. Nie znasz cen z item shopu to się nie wypowiadaj.
lol ja bym nawet 10 zeta nie wydał na taką gierkę a co dopiero 5 stówek
Dobrze wiedzieć.
Też takie cuś miałem, ale po chwili na luzie grę odpalałem... Spróbuj odpalić inną grę, jak nie, to masz coś z kartą graficzną...
A próbowałeś ściągać grę na nowo?
Witam wie ktoś moze jak rozwiązać problem z uruchamianiem Ava? Daje game start wyskakuje jakis blad liczby itp.. potem "Game terminated by uknow error. We apologize for inconvenienve.