Nie żebym miał 14 lat, ale tak mniej więcej widzę wszelkie zbieranie ekip do gier. Dobra ale bez zbędnego pierdu, pierdu o tym, bo to tylko część.
Postanowiłem pograć w shootery, ale po pewnym czasie BFy i CSy mnie znudziły. No i tu przyszedł zbawca Pawlik którego miałem wcześniej przyjemność poznać i dzięki niemu wpadła mi w łapki ta gra (Avatar Star). Klucz też zdobyłem przez uczestniczenie w streamie. Pograliśmy z ziomkiem - gra dostała 2x tak. Dlatego teraz zanim na dobre rozgościmy się w realiach tego "tworu" chcemy zebrać kilku graczy do dzielenia się doświadczeniami i zdobywania nowych. Ale przede wszystkim do ogarniania bardziej, lub mniej złożonych taktyk i zasmakowania gry opartej na kontakcie głosowym.
No ogólnie sprawdzić co gra oferuje gdy gra się w kupie, o to jest dobre zdanie opisujące moje myśli.
Pewnie jakiś kontakt chcecie, można przez PW tu na forum, nie ma problemu. Zdaję sobie sprawę, że nikt się nie zgłosi - no bo przecież nie musi, ale dobrze by było gdyby wymiana spostrzeżeń nastąpiła chociaż w tym topicu. Dlatego dzielenie się opiniami i wiedzą mile widziane. Pozdrawiam.