Nie żebym miał 14 lat, ale tak mniej więcej widzę wszelkie zbieranie ekip do gier. Dobra ale bez zbędnego pierdu, pierdu o tym, bo to tylko część.

Postanowiłem pograć w shootery, ale po pewnym czasie BFy i CSy mnie znudziły. No i tu przyszedł zbawca Pawlik którego miałem wcześniej przyjemność poznać i dzięki niemu wpadła mi w łapki ta gra (Avatar Star). Klucz też zdobyłem przez uczestniczenie w streamie. Pograliśmy z ziomkiem - gra dostała 2x tak. Dlatego teraz zanim na dobre rozgościmy się w realiach tego "tworu" chcemy zebrać kilku graczy do dzielenia się doświadczeniami i zdobywania nowych. Ale przede wszystkim do ogarniania bardziej, lub mniej złożonych taktyk i zasmakowania gry opartej na kontakcie głosowym.

No ogólnie sprawdzić co gra oferuje gdy gra się w kupie, o to jest dobre zdanie opisujące moje myśli.

Pewnie jakiś kontakt chcecie, można przez PW tu na forum, nie ma problemu. Zdaję sobie sprawę, że nikt się nie zgłosi - no bo przecież nie musi, ale dobrze by było gdyby wymiana spostrzeżeń nastąpiła chociaż w tym topicu. Dlatego dzielenie się opiniami i wiedzą mile widziane. Pozdrawiam.

Mnie również ta gra mile zaskoczyła. Odskocznia od tych podstawowych shooterów. Co zauważyłem już po kilku dniach fazy OBT, że system matchmaking'u nie dobiera przeciwników perfekcyjnie, niestety. Różnica poziomów w tej grze robi różnicę, a MM potrafi dobrać nie dość, że o wiele większe levele, to jeszcze przypisać ich wszystkich do przeciwnej drużyny. U nas wtedy pozostają niskopoziomowi gracze. Taka gra jest już z góry skazana na porażkę. Pomijając ten fakt, grę na prawdę polecam. Co do wspólnej gry, póki co mniej czasu poświęcam AS, także nie widziałbym w tym sensu, ale w przyszłości całkiem możliwe, że coś razem wykombinujemy;)

Ja chętnie pogram z wami :) Mam 16 lvl gunnera. Szukałem na grze Polaków ,ale niestety nikogo nie znalazłem . Moj nick w grze : Czojuus :) Dodaj mnie do znajomych a później się zgadamy :) Później jeżeli będą chęci to możemy nawet jakaś polska gildie zrobić ;)

nick w grze: erk4. Jeśli ktoś chce proszę dodawać :)

A propo samej gry: Matchmaking: da fuq is that? nie rozumiem czym kieruje się system dobierając graczy 20+lv vs. graczy 5+lv. Następnie... Brak podstawowych funkcji, które przydałyby się w shooterach takich jak: system gildii, tworzenie własnych serwerów. Kolejna sprawa: magiczne lagi. Dosłownie magiczne. klikając na skill działa z sekundowym opóźnieniem, nie mówiąc już o fakcie, że gdy strzelam do kogokolwiek dmg wyświetla się również ze spoorym opóźnieniem. Gra sama w sobie przykuwa uwagę chociażby poprzez samą rozgrywkę odbiegającą od aktualnych standardów. Póki co będę do końca łudził się, że to, co wypisałem z czasem zostanie poprawione. A w chwili obecnej życzę po prostu miłej gry :)

mój nick w grze: Vermiz, jak ktoś chce pograć to dodawajcie :)

gra ktoś nadal?

AS toż to to samo co Battlefield Heroes tylko mniejsze mapy, bez pojazdów i ciut inna oprawa (klasy, klimat map). Pograłem trochę, wciągnęło mnie na parę dni i to tyle.

Jeżeli planują po betach dodać coś więcej, np. map czy trybów lub broni, to może będzie warto jeszcze posiedzieć przy tym tytule.

Może być fajna gra a zobaczę co to za cudo

Jeszcze z dwa tygodnie temu nie grało zbyt wielu graczy, dlatego wrzucało nas (np. 5 lvl) na mapę gdzie już grały osoby i to np. w połowie populacji przynajmniej 15+ lvl. Tak czy inaczej warto sobie spróbować tego shootera, bo jest darmowa więc nic nie tracimy tak naprawdę.

Bardzo fajne i nadal czasem wpadam pograć. Ale najgorzej jak trafiasz na jakieś wyższe lvle,

Bardzo fajne i nadal czasem wpadam pograć. Ale najgorzej jak trafiasz na jakieś wyższe lvle,

Myślę, że nie ma co się zrażać tymi high lvlowacami. Nie raz udawało mi się ściągać takiego 20 lvl snipera czy łucznika. Tylko z tankami są problemy :\

Tak czy siak nie wiadomo czy płakać, że high lvl dalej daje ciała czy to my jesteśmy tacy op nawet na niskim lvl ^^

Nie żebym miał 14 lat, ale tak mniej więcej widzę wszelkie zbieranie ekip do gier. Dobra ale bez zbędnego pierdu, pierdu o tym, bo to tylko część.

Postanowiłem pograć w shootery, ale po pewnym czasie BFy i CSy mnie znudziły. No i tu przyszedł zbawca Pawlik którego miałem wcześniej przyjemność poznać i dzięki niemu wpadła mi w łapki ta gra (Avatar Star). Klucz też zdobyłem przez uczestniczenie w streamie. Pograliśmy z ziomkiem - gra dostała 2x tak. Dlatego teraz zanim na dobre rozgościmy się w realiach tego "tworu" chcemy zebrać kilku graczy do dzielenia się doświadczeniami i zdobywania nowych. Ale przede wszystkim do ogarniania bardziej, lub mniej złożonych taktyk i zasmakowania gry opartej na kontakcie głosowym.

No ogólnie sprawdzić co gra oferuje gdy gra się w kupie, o to jest dobre zdanie opisujące moje myśli.

Pewnie jakiś kontakt chcecie, można przez PW tu na forum, nie ma problemu. Zdaję sobie sprawę, że nikt się nie zgłosi - no bo przecież nie musi, ale dobrze by było gdyby wymiana spostrzeżeń nastąpiła chociaż w tym topicu. Dlatego dzielenie się opiniami i wiedzą mile widziane. Pozdrawiam.