Dzień dobry
Otóż zacząłem niedawno grać w Terę i mam pewien problem, ponieważ po stworzeniu Avatar Weapon na lvl 26, nie mogę jej założyć. Przycisk Equip jest szary, wcześniej był tam przycisk "Enchant" i użyłem go żeby ulepszyć broń na +6 (może to ma znaczenie), w poprzedniej broni też tak zrobiłem tylko potem dało ją się po prostu "wyciągnąć" z tego okienka. Z tą nie da się nic zrobić. Jakieś pomysły?
Może masz za mały lvl ?
Dwie możliwości.
Za niski lvl lub (choć glupie) masz już założoną tą broń.
Tutaj listę broni avatara z tierem i wymaganym poziomem postaci, relikty wypadają Ci z mobków ok 3-4lvli niżej niż wymagany lvl broni. Sprawdź czy na pewno masz odpowiednią broń i jeśli tak to jak wyżej masz ją już założoną albo w oknie do ulepszania(domyślnie t) niezależnie czy to avatar czy nie broń zawsze Ci w ekwipunku pokazuje.
Isren - 1 - 20
Elinu - 1 - 26
Tithus - 2 - 32
Amarun - 2 - 38
Zuras - 2 - 44
Gidd - 3 - 50
Karas - 3 - 55
Dagon - 3 - 59
Ishara - 4 - 60
Oriyn - 4 - 62
Sprawdzałem w T, próbowałem bez założonej broni (mam tą na 20 lvl z reliców) , lvl mam odpowiedni ;x Widzicie, ze ta broń jest jakby już zrobiona tylko nie mogę jej wyciągnąć z tego okienka tak jakby : |
Dokup materiały i spróbuj ją ulepszyć na +9 albo chociaż jeszcze raz na +7 i wtedy z okienka do ulepszania wyciągnij.
Nie mam możliwości jej już ulepszyć. W okienku ulepszania tej broni nie ma, a nie ma skąd jej tam przeciągnąć : |
Edit : Dodaję jeszcze takie zdjęcie, może ktoś coś wymyśli ; /[
Próbowałeś uruchomić ponownie grę, komputer?
Tak i Tak
Prawy/Lewy przycisk myszy na oknie z bronią, ew przeciągnięcie jej z okna do ekwipunku, okna ulepszania? Może ją jakoś wyciągnie, chociaż zakładam że już próbowałeś, zostaje Ci chyba kontakt z supportem.
Bug pisz do gameforge, tak samo dzieję się z prezentami np masz prezenty na 6 i 10 (przykład) to jeśli nie otworzysz tej na 6 lvl i wbijesz 10 lvl to ta na 6 lvl się blokuje i trzeba do gameforge pisać żeby ci usuneli ten "prezent" i nowy dali ale chyba już to naprawili. To z bronią przy crafcie ci się musiało zbugować przy przenoszeniu z okna ulepszania do plecaka i tyle, pisz do gameforge jedyna metoda.
/ Albo jeśli przez przypadek rozbiłeś broń na kawałki do enchantu lub usunąłeś i jeśli to w logach stwierdzą to ci nie pomogą.
Tak zrobię, dzięki za pomoc
Nie masz tej broni nawet w ekwipunku. Też kiedyś miałem z tym problem jak później okazało się, że przez przypadek sprzedałem broń
Ps. Czeka cię kupno nowej broni
Dzień dobry
Otóż zacząłem niedawno grać w Terę i mam pewien problem, ponieważ po stworzeniu Avatar Weapon na lvl 26, nie mogę jej założyć. Przycisk Equip jest szary, wcześniej był tam przycisk "Enchant" i użyłem go żeby ulepszyć broń na +6 (może to ma znaczenie), w poprzedniej broni też tak zrobiłem tylko potem dało ją się po prostu "wyciągnąć" z tego okienka. Z tą nie da się nic zrobić. Jakieś pomysły?