Gdzie i kiedy ?
Ave ^^
Mam zone, juz nie moge sie uganiac za malolatami ;<<
Takie porusznie przez dziewczyne na forum?
Co robicie jak widzicie kobiete na ulicy xD?
@UP
Ja na przykład idę dalej
Takie porusznie przez dziewczyne na forum?Co robicie jak widzicie kobiete na ulicy xD?
Skromnym wzrokiem patrze na tyleczek i nogi. Potem gdy jest okazja to rownie dyskretnie patrze na buzke, a na koncu na cycki(male sa najlepsze!). Nastepnie ja mijam i zapominam po chwili.
Kulturalne macanko wzrokiem zawsze spoko.
Mam zone, juz nie moge sie uganiac za malolatami ;<<
3 godziny później
Skromnym wzrokiem patrze na tyleczek i nogi. Potem gdy jest okazja to rownie dyskretnie patrze na buzke, a na koncu na cycki(male sa najlepsze!). Nastepnie ja mijam i zapominam po chwili.
@Top - Siemanko, i udzielaj sie troszkę w tematach bo widze, że nic jeszcze nigdzie nie napisałaś
3 godziny później@Top - Siemanko, i udzielaj sie troszkę w tematach bo widze, że nic jeszcze nigdzie nie napisałaś
Stary, nie wiem o co ci chodzi. Uganianie sie za malolatami, a patrzenie na ich wyglad to chyba dwie rozne sprawy. Niedlugo mi zarzucicie, ze zdradzam zone patrzac na inne kobiety, albo, ze je gwalce wzrokiem. Beczunia :>
Witam Cie Dagmaro .
Hej. Mam na imię Dagmara, rocznik 92' . Fanka RPG'ów ("papierowych" oraz online i offline), anime, mangi, fantasy, sci-fi...gram, śpiewam, rysuje, fotografuje itd. Forum i stronę obserwuje już dosyć długo ale pierwszy raz odważyłam się odezwać. To może...ten tego nooo - miłego dnia, pozdrawiam
.