Ave ^^

Gdzie i kiedy :P?

Mam zone, juz nie moge sie uganiac za malolatami ;<<

Takie porusznie przez dziewczyne na forum?

Co robicie jak widzicie kobiete na ulicy xD?

@UP

Ja na przykład idę dalej :3

Takie porusznie przez dziewczyne na forum?Co robicie jak widzicie kobiete na ulicy xD?

Skromnym wzrokiem patrze na tyleczek i nogi. Potem gdy jest okazja to rownie dyskretnie patrze na buzke, a na koncu na cycki(male sa najlepsze!). Nastepnie ja mijam i zapominam po chwili.

Kulturalne macanko wzrokiem zawsze spoko. ;)

Mam zone, juz nie moge sie uganiac za malolatami ;<<

3 godziny później

Skromnym wzrokiem patrze na tyleczek i nogi. Potem gdy jest okazja to rownie dyskretnie patrze na buzke, a na koncu na cycki(male sa najlepsze!). Nastepnie ja mijam i zapominam po chwili.

3649326924_lol_guy_answer_1_xlarge.jpeg

@Top - Siemanko, i udzielaj sie troszkę w tematach bo widze, że nic jeszcze nigdzie nie napisałaś ;)

3 godziny później@Top - Siemanko, i udzielaj sie troszkę w tematach bo widze, że nic jeszcze nigdzie nie napisałaś

Stary, nie wiem o co ci chodzi. Uganianie sie za malolatami, a patrzenie na ich wyglad to chyba dwie rozne sprawy. Niedlugo mi zarzucicie, ze zdradzam zone patrzac na inne kobiety, albo, ze je gwalce wzrokiem. Beczunia :>

Witam Cie Dagmaro :D.

Hej. Mam na imię Dagmara, rocznik 92' :P. Fanka RPG'ów ("papierowych" oraz online i offline), anime, mangi, fantasy, sci-fi...gram, śpiewam, rysuje, fotografuje itd. Forum i stronę obserwuje już dosyć długo ale pierwszy raz odważyłam się odezwać. To może...ten tego nooo - miłego dnia, pozdrawiam ;).