Hej. Mam na imię Dagmara, rocznik 92' . Fanka RPG'ów ("papierowych" oraz online i offline), anime, mangi, fantasy, sci-fi...gram, śpiewam, rysuje, fotografuje itd. Forum i stronę obserwuje już dosyć długo ale pierwszy raz odważyłam się odezwać. To może...ten tego nooo - miłego dnia, pozdrawiam
.
Ave ^^
A no witaj w naszym gronie, baw sie dobrze, dobranoc!
Kolejna dama dołącza do gronaaa, witamy ; )
A witam, witam . Miłego pisania na forum. Masz może jakiego deviantARTa czy coś? Bo mamy tu już trochu tych utalentowanych, to chętnie zobaczę co tam potrafisz
.
Witam serdecznie! Pamiętaj: obowiązuje tu prawo Hammurabiego.
Witam. Miłego użytkowania forum i powodzenia na nowej drodze życia
Witom!
^Mój Klon ^^
Witajcie Towariszu !
Witamy serdecznie w naszej społeczności
Hej. Mam na imię Dagmara, rocznik 92' . Fanka RPG'ów ("papierowych" oraz online i offline), anime, mangi, fantasy, sci-fi...gram, śpiewam, rysuje, fotografuje itd. Forum i stronę obserwuje już dosyć długo ale pierwszy raz odważyłam się odezwać. To może...ten tego nooo - miłego dnia, pozdrawiam .
I gdzie ja tu teraz pierścionek zaręczynowy dostane ?! xD
a co do tematu to Ave Satan m/
No siemka.
Witam Cię Dagmaro.
Dziękuje bardzo za tak ciepłe powitanie ^^.
Masz może jakiego deviantARTa czy coś?
Tak mam "coś", niestety ostatnio przez pracę i sesje mało tworzyłam. Będę musiała nadrobić, chociaż szykuje mi się tydzień prób przed koncertem od 02.07. ^^
PS
Szukam ludzików do grania, może być LoL (euw) albo Allods - dopiero co ściągnęłam po długiej przerwie i chce zacząć od nowa, ew może być też Aion ale tam już trochę grałam, tylko że nie było nigdy z kim . Btw nie jestem pro graczem, gram bo lubię. (Kontakt przez gg najlepiej.)
A! I granie raczej wieczorami - praca, praca -.-
Pisze się na Aiona =3
Hejas. Cu tam z anime oglądasz?
Witam serdecznie ^^
Ładne imię. Witamy

Hejas. Cu tam z anime oglądasz?
Obecnie zaczęłam Black Lagoon i Claymore, a tak ogólnie to w ostatnim czasie mało oglądam (brak czasu) .
Też chcę się komuś wpierdzielić w posta :C. Aha, całkiem ładne bazgroły.
Hej jestem michas i tez mam 20 lat. Spotkajmy sie!