Ave

Trochę spóźnione powitanie, bo napisałem już jeden temat... no ale. Nazywam się Maciej.. e, nazwiska nie podam, macie w mailu. Co lubię - no wiadomo - MMORPG, MUDy(chociaż dopiero zaczynam), klocki LEGO(dla każdego kto sobie pomyśli "ale frajer": LUGPol ), i counter-strike, no i niby komiksy, ale ostatnio coraz mniej... Słucham muzyki, ee, każdej jaka mi wpadnie w ucho. I tak na liście startowej goszczą DMX, Fort Minor, Foo Fighters, Children of Bodom, Orange Range, Asian Kung-Fu Generation czy nawet Crazy Frog...

Cześć i czołem. Ciekawe zainteresowania jednak nie chwaliłbym się Crazy Frogiem :mrgreen:

Ciekawe zainteresowania jednak nie chwaliłbym się Crazy Frogiem

To tylko dlatego że Axel F... choć nie będę ukrywał, że strasznie dużo tego słuchałem jak było modne.

No, ma 10 lat ale przynajmniej ma klasę. Posty napisane poprawnie stylistycznie i nie ma problemów z ich odczytaniem, więc niech ktoś mnie się tu próbuje bronić, że nie umie pisać "bo jest mały" ;-) Chmarus - każdy tego słuchał, nie ukrywaj :P To co było hitem, zawsze potem jest wyśmiewane nie wiedzieć czemu... LEGO... Mmm... Pobawiłbym się, mam jeszcze sporo Bionicli (moja mała kolekcja), klocków LEGO i COBI też trochę jest :)

No, ma 10 lat ale przynajmniej ma klasę. Posty napisane poprawnie stylistycznie i nie ma problemów z ich odczytaniem, więc niech ktoś mnie się tu próbuje bronić, że nie umie pisać "bo jest mały"

Dzięki. Na kilku forach (nie będę pisał nazw) już były takie akcje w stylu "oj ty dziecko to się nie wypowiadaj"(albo mi nie wierzyli że mam 10 lat). Mam nadzieję, że tu jest inaczej.

eLo!

Witam Cię, zgadzam Się z "!Mr. Hania"

@Offtop..

Sorry za offtopic ale widzę że Strona się rozkręca..:D

Bardzo Fajnie:P

Trochę spóźnione powitanie, bo napisałem już jeden temat... no ale. Nazywam się Maciej.. e, nazwiska nie podam, macie w mailu. Co lubię - no wiadomo - MMORPG, MUDy(chociaż dopiero zaczynam), klocki LEGO(dla każdego kto sobie pomyśli "ale frajer": LUGPol ), i counter-strike, no i niby komiksy, ale ostatnio coraz mniej... Słucham muzyki, ee, każdej jaka mi wpadnie w ucho. I tak na liście startowej goszczą DMX, Fort Minor, Foo Fighters, Children of Bodom, Orange Range, Asian Kung-Fu Generation czy nawet Crazy Frog...