AVG Problem

Chodzi o to że była akcja od avg że rozdawali darmowego antywirusa na rok to było ze 2/3 miechy temu.

Zrobiłem teraz fromata i nie wiem jak uruchomić te stare konto wkońcu to jeszcze około 9 miechów dobrego antywira.

Tak więc pytam się czy wie ktoś jak to odpalić ??.

No musisz miec instalkę bo klucz jest przypisany do programu. Nie ma innej możliwości tu masz linka : http://www.comss.ru/...rity 1year.html. Co prawda po rosyjsku dowoland - jednak po polsku jest wszystko po instalacji. Jedyny minus x86 - jednak ja zainstalowałem na win 7 x64 i nie widzę żadnych problemów jak na razie.

Dobra znalazłem klucz na mailu a tak w ogóle to po co dałeś link do ruskiego ?? jak i tak by nic nie dało ??.

Boże czytaj nie ruski program jednak na ruskim hoście jest dowolander do Polskiego AVG omg. Klucz jest przypisany do instalacji więc jakim cudem masz keya.

Po prostu miałem link do downloadu avg 2014 i jakimś cudem teraz widzę że zamiast tych około 300 dni których miałem mam 374 dni :P a co do tej ruskiej wersji czy tam polskiej jeden grzyb bym miał testową na 30 dni z czym nie chciało by mi się bawić.

No to wążne, że chula. Niuans po każdym formacie licznik ci bije na nowo :D

Chodzi o to że była akcja od avg że rozdawali darmowego antywirusa na rok to było ze 2/3 miechy temu.

Zrobiłem teraz fromata i nie wiem jak uruchomić te stare konto wkońcu to jeszcze około 9 miechów dobrego antywira.

Tak więc pytam się czy wie ktoś jak to odpalić ??.