Awaryjność tabletów

jak w temacie. Czy tablety często się psują ponieważ planuje kupić tablet Nvidia Shield ale niektórzy mi odradzają twierdząc że niby szybko się psują.

Jak nim nie rzucasz to nic się nie stanie. Poza tym to markowy sprzęt. Znajomi mieli pewnie do czynienia z chińszczyzną za 100-200 zł, a takie fakt, często mają wady fabryczne.

Jakby co zawsze możesz oddać na gwarancje.

ciekawe... tablet miał premiere 22 lipca w ameryce, a dopiero wyjdzie w EU

Nvidia Shield Tablet to będzie zdecydowanie najmocniejszy tablet na rynku przez dość długi czas no i nvidia to raczej mamy markowy sprzęt więc wątpię by szybko sie psuł

A tam pieprzenie. Mam pierwszego transformera od... odkąd wyszedł w sumie (kilka lat już będzie) i ani razu nie był w serwisie a wciąż działa.

Generalnie najczęściej wygląda to tak, że jeżeli od początku nie masz z daną sztuką problemów to będzie działać. Najczęściej pada gniazdo zasilania, pęka matryca od upadku, czasem siada dotyk ale to raczej w tych tanich made in nowhere.

Z problemów życia codziennego czasem się zawieszają, ale raczej jest to sprawa softu/jakiegoś dziwnego programu.

jak w temacie. Czy tablety często się psują ponieważ planuje kupić tablet Nvidia Shield ale niektórzy mi odradzają twierdząc że niby szybko się psują.