Awesomenauts Steam

Witam. Chciałbym pograć w Awesomenauts ale niestety portfel mi na to nie pozwala. Czy byłby ktoś miły i pożyczyłby konto steam z grą Awesomenauts na parę rundek? :) Z góry dziękuję i pozdrawiam.

P.S. Ewentualnie wymienił na inne konta, grami, które posiadam.

http://allegro.pl/awesomenauts-steam-gift-24-7-i3669526450.html

rly 15 zł to jakoś drogo ?

@UP Nie każdy może sobie pozwolić na gry, on chce pożyczyć może też z innych przyczyn np. że boi się że się znudzi czy coś. Bądź wyrozumiały

Komputronik podoba mi się Twój post, o to mi chodziło :)

Ostatnio był free weekend mogłeś wtedy skorzystać. Ale powiem ci że szału nie ma gra nie jest zbytnio wciągająca.

Mógł a może nie mógł Konuga. Różnie bywa, ja tam gościa rozumiem. Obecnie nie mam w/w gry u siebie, ale pogadam ze znajomymi, może któryś Ci udostępni :)

(nie obiecuję na 100%)

Nie wiedziałem wtedy o tym weekendzie free. Kirai dzięki wielkie :) Jak coś to pisz na pw lub w temacie.

Udało mi się załatwić gifta :) Teraz szukam osoby, która posiada tą grę i steama do wspólnego grania :) Pisać na pw lub tutaj :)

Witam. Chciałbym pograć w Awesomenauts ale niestety portfel mi na to nie pozwala. Czy byłby ktoś miły i pożyczyłby konto steam z grą Awesomenauts na parę rundek? :) Z góry dziękuję i pozdrawiam.

P.S. Ewentualnie wymienił na inne konta, grami, które posiadam.