Awsomenauts- Czy warto kupić?

Tak jak w temacie zastanawiam się nad kupnem tej nietypowej Moby w 2D . I tu mam parę pytań - Jak dużo osób w to gra aktualnie ( nie licząc tego darmowego weekendu ) ? Ile godzin graliście bez większego znudzenia ? Czy wystarczy mi chociaż na 100 h ? Oraz prosiłbym o przedstawienie zalet i wad tego produktu . Za chwilę wychodzę na godzinkę potem odpowiem na wszystkie posty ;) Z góry dziękuję za pomoc :)

Jest zabawna ale nie na dłużej, 100h na pewno nie przegrasz w to no ale kto wie, ja polecam Ci tą grę mimo wszystko

Jeszcze jedno pytanie bo widzę w tabeli opisującej co dana gra ma ( single , multi , steam cards itp ) LOCAL co-op . Może mi ktoś wytłumaczyć jak 2 osoby mają grać na tej samej klawiaturze i myszce ? Bo granie z padem w tą produkcję tak średnio mi się widzi ale możliwe ,że nie jest aż takie złe ;p

Local coop, jeden na klawiaturze a reszta na padach :D, miło mi się grało w to z bratem, jakieś 33h pograliśmy.

I granie w to na padzie nie jest w cale problematyczne to jeszcze zależy od postaci, ale nie jest trudne.

Ja w sumie też ci polecam Awesomenaut tyle że jeśli chcesz mieć niektóre postacie to musisz mieć DLC.I to boli

adikoclz, z tego co wiem (dawno nie wchodziłem do świata awesomenauts), to jedynie 3 postacie są w dlc, a reszta jest do zdobycia(odblokowania) za doświadczenie(lvl).

Gra jest dobra na zabicie nudy, ale na dłuższą metę staje się monotonna. Ogromnym minusem jest to, że często ludzie wychodzą z gry w trakcie rozgrywki.

adikoclz, z tego co wiem (dawno nie wchodziłem do świata awesomenauts), to jedynie 3 postacie są w dlc, a reszta jest do zdobycia(odblokowania) za doświadczenie(lvl). Gra jest dobra na zabicie nudy, ale na dłuższą metę staje się monotonna. Ogromnym minusem jest to, że często ludzie wychodzą z gry w trakcie rozgrywki.

W DLC są aktualnie 4 postacie,i 1 jest w drodze.A tak to większość upadtów jest dla wszystkich.Polecam ci kupić tą gre.Tylko według mnie za szybko zdobywa się wszystkie postacie.

Nazwał bym to taką "POPYKAŁKĄ" Można pograć jedną, dwie, max trzy rundy dziennie i tyle (no chyba że się wkręcisz)
Co mi się podoba ? To to, że jeżeli gra trwa długo i ktoś wyjdzie to zawsze możę dołączyć się ktoś inny.

Tak jak w temacie zastanawiam się nad kupnem tej nietypowej Moby w 2D . I tu mam parę pytań - Jak dużo osób w to gra aktualnie ( nie licząc tego darmowego weekendu ) ? Ile godzin graliście bez większego znudzenia ? Czy wystarczy mi chociaż na 100 h ? Oraz prosiłbym o przedstawienie zalet i wad tego produktu . Za chwilę wychodzę na godzinkę potem odpowiem na wszystkie posty ;) Z góry dziękuję za pomoc :)