B&S 19 stycznia

Witam. Szukam Polskiej gildi do wspólnego grania w B&S oczekuje gildi która nie stawia na ilość ale na jakość. Kontakt ze mną PW. Serwer bez znaczenia.

Ps. Jeżeli ktoś zna lub bedzie gral z Vantorkenem lub Satunem prosze o kontakt :)

Ja również planuję pograć w BnS, mało o tej grze wiem, ale szybko się uczę :)
Jestem starym wyjadaczem mmo, mam nadzieje, ze chociaz ten tytuł przypadnie mi do gustu.
A wiadomo, z ekipą raźniej :)

Ja się już szykuje i wiem że będę grał niszczycielem ;)

Będę grał po nickiem Rokinek Lub Esio

Jakiś wspólny server?

Na ten Poczekał bym na ulepszenie serwerów obecnych. Lepiej wybrać narazie mało zaludniony by ogarnąć grę ;)

Ja też popykam assasinem od 19.

Laku sprawdź PM

Na ten Poczekał bym na ulepszenie serwerów obecnych. Lepiej wybrać narazie mało zaludniony by ogarnąć grę

Predzej ogarniesz grajac z ludzmi , ktorzy ogarniaja ta gre i Ci pomoga nizz tymi , ktorzy nie maja o niej pojecia. Tez sprobuje od 19 zapewne.

Grałem troszkę na azjatyckiej wersji, także na ruskim privie zacną ilość. Nie kupuje head startu jedynie z powodu naszego regionu, nie jestem przekonany czy b&s przypadnie europejskim gustom.

Zagram na starcie jeśli się uda, więc jeśli ktoś chce się przyłączyć, nie ma problemu z załatwieniem tsa, wtedy zawsze pomogę, wytłumaczę i doradzę.

Chętnych proszę o PM ;3

O której rusza dla darmozjadów? :D w sumie sprawdzę tytuł, wygląda na fajny. Znajdziecie mnie pod nickiem phable

Mogę Wam udostępnić teamspeak 10 slotów jest do 2 lutego. Za friko. Też sprawdzę co to za gra. Lecz trzymałbym się z dala od tego serwera gdzie te wszystkie "pro" streamujące gildie będą grać, bo to dzieciarnia umysłowa ; )

O której rusza dla darmozjadów? w sumie sprawdzę tytuł, wygląda na fajny. Znajdziecie mnie pod nickiem phable

6 rano u nas :) dostepne serwery na starcie to: Windrest, Cardinal Gates, [DE] Windweide, [FR] Ogong

wiecej info masz na rozpisce: https://forums.bladeandsoul.com/topic/146617-character-restriction-schedule/

6 rano u nas dostepne serwery na starcie to: Windrest, Cardinal Gates, [DE] Windweide, [FR] Ogongwiecej info masz na rozpisce: https://forums.bladeandsoul.com/topic/146617-character-restriction-schedule/

Z tego co ja tam widzę to windrest będzie otwarty dopiero od 19?

Z tego co ja tam widzę to windrest będzie otwarty dopiero od 19?

nope. patrz na ostatnią tabelkę z dnia dzisiejszego (18.01) 2:00 AM UTC - 7:59 AM UTC UTC jest obecnie 1h do tyłu w porównaniu do naszego czasu. Tak więc jeśli serwery dla f2p odpalaja się o 6 rano to macie jeszcze 3 godziny by się załapać na windresta itp. potem leci pierwsza tura z dnia 19.01 (Ebonhall, Starfall itp)

nope. patrz na ostatnią tabelkę z dnia dzisiejszego (18.01) 2:00 AM UTC - 7:59 AM UTC UTC jest obecnie 1h do tyłu w porównaniu do naszego czasu. Tak więc jeśli serwery dla f2p odpalaja się o 6 rano to macie jeszcze 3 godziny by się załapać na windresta itp. potem leci pierwsza tura z dnia 19.01 (Ebonhall, Starfall itp)

Ok, już ogarnąłem. Super nie chciałem czekać do 19 ;_;

No i jak ?
Ktoś coś gra gdzieś?
Zrobiłem właśnie postać na Ebon Hall..

Czekać na Windrest?

Ja gram na Starfall center Jak ktos chce to pw tutaj

jak ktos na ebon hall to zapraszam na pw podam adres tsa i pogra i pogada sie jak cos :D

Witam. Szukam Polskiej gildi do wspólnego grania w B&S oczekuje gildi która nie stawia na ilość ale na jakość. Kontakt ze mną PW. Serwer bez znaczenia.

Ps. Jeżeli ktoś zna lub bedzie gral z Vantorkenem lub Satunem prosze o kontakt :)