B&S Atomix!

Witam!

Właśnie zastanawiam się nad wypróbowaniem B&S na prywatnym serwerze Atomix, i mam kilka pytań, do tych, którzy się coś orientują, może na nim grają/grali.

1. Jaka jest tam populacja? Czy są pustki, czy może widzi się często postaci, grupki, lub pojedyncze.

2. Czy jest po angielsku?

3. Czy działa stabilnie? ( Czy często jest wyłączany, problemy, bugi).

Pozdrawiam.

1. Nie jest źle, ludzie chętnie testują, jak grałem ostatnio to całkiem dużo osób sobie biegało.

2. Klient jest częściowo przetłumaczony, chyba późniejsze questy są jedynie po koreańsku, ale po zaznajomieniu się z interfejsem łatwo się je robi, bo na minimapie wszystko jest pokazane. Wytyczne też są po angielsku, więc jest "Kill 무언가 near 어딘가에" albo coś takiego.

3. Skrzynki nie działają, to na pewno. I czasami gra ma chyba problemy z wykryciem położenia mobka i nie da się go zaatakować. Zauważyłem to, bo assasin ma skilla który teleportuje go za potwora, a używając go w takim bugu kończyłem kilka metrów w powietrzu.

Najlepiej poczekać niecały miesiąc aż ogarną oficjalnego klienta, bo ten jeszcze z CBT2 test jest. No ale do testu w sam raz, ale nie na poważniejsze granie. :P

A będzie wipe postaci na atomix'ie?

Wipe ma być kiedy wprowadzą oficjalną wersję gry, ale nie polecam grać tam póki co, bo są cholerne lagi związane z uczestnictwem w akcjach charytatywnych przez Administratora tej grupy. Lagi mają minąć dopiero przy wprowadzeniu CBT3 do serwerów Atomix :)

Wiadomo może , kiedy będzie oficjalna wersja? (taka, po której nie będzie wipe)

Nie wiadomo czy w ogóle wejdzie, mam wrażenie, że twórcy tego serwera przestali się już nim zajmować, ponieważ na forum B&S zaczęli reklamować swój serwer AION'a.

Wiem, że nie powinienem pisać już w tym temacie i bawić się a archeologa, ale po co mam zakładać nowy temat, skro chcę zadać te same pytania?

A więc, proszę, o odpowiedzi na pytania, które znajdują się w 1 poście.

Serwer działa? Jak się ma?

Robią coś z nim, czy zostawili i odpuścili sobie?

Pracują nad CBT3. Ale coś im to nie idzie.

Jest jakiś torrent ? Żeby to pobrać ? Dobra torrent już mam, pobiera max transferem i wkrótce zawitam do świata :P

Witam!

Właśnie zastanawiam się nad wypróbowaniem B&S na prywatnym serwerze Atomix, i mam kilka pytań, do tych, którzy się coś orientują, może na nim grają/grali.

1. Jaka jest tam populacja? Czy są pustki, czy może widzi się często postaci, grupki, lub pojedyncze.

2. Czy jest po angielsku?

3. Czy działa stabilnie? ( Czy często jest wyłączany, problemy, bugi).

Pozdrawiam.