czy w grze jest p2w
- gra bardziej nastawiona na PvE czy PvP
- jak bardzo jest rozwinięte PvE i PvP
- jak wygląda late game, czy po wbiciu max lvl i zdobyciu eq gra nie zacznie stawać się monotonna
- crafting, czy warto się w to bawić
- wasze osobiste zdanie o grze
1# Gra nie jest p2w ,istnieje premka ale jak wyżej wspomniano duzo ona niedaje.
2# Wg mnie PVE... Gra ma naprawde fajny potencjal jesli chodzi o pvp ale jest strasznie okrojona...
3# PvP Słabo. Istnieja Areny 3vs1 i 1vs1 w duzej mierze zdominowane przez boty ktore farmia soulstony. Pve = Ciagle robione daily daily daily...
4# Powiem Ci ze jest monotonna. Po wbiciu max lvla bedziesz logowal sie robiac tylko i wylacznie daily. Wbijesz na rene 3vs3 potem 1vs1 ,potem jakies daily na soulstony pvp i pve i na tym rozgrywka sie konczy.
5# Crafting wg mnie slabo rozwiniety. Warto bo mozesz sobei craftowac potrzebne rzeczy ,ale w wiekszosci duzo nieprzeplacisz kupujac na AH.
6$ Gralem odkad wypuszczono na rynek Europejski B&S. Jak lvlujesz fajnie sie gra ,poznajesz klase itp. Animacje sa fajne ale tak jak mowie, wbijesz max lvl i na tym rozgrywka wg mnie sie konczy. Codziennei robisz te same daily. Zastanow sie sam czy szukasz gierki takiej do ktorej ise zalogujesz zrobisz daily i idziesz w cos innego pograc czy szukasz czegos gdzie bwijesz i jest ciagle co do roboty ![:P :P]()