ZAPEWNIAMY:
[B&S] IX Kohorta
ZAPEWNIAMY:
ale wewnątrz gildii, nie ma równych i równiejszych.
No to tutaj mijasz się z prawdą i to bardzo. Jako dawny gracz mogę podzielić się informacjami że młodzi gracze, ubierają pierw sztab, potem legionistów a na końcu dostajesz kicka za brak wymaganych punktów eventowych.
To zawężenie do wieku 20+ pozwoliło zrzeszać ludzi, którzy rozumieją, że oprócz przyjemności jaką niesie wspólne granie, każdy z nas ma obowiązki w realnym świecie. Ale właśnie dojrzałe podejście do wszystkich aspektów gry i gildii, postawienie na graczy dedykowanych, którzy nie preferują gry no-life, ale potrafią systematycznie poświęcić grze kilka godzin dziennie, spowodowało, że nasze osiągnięcia są widoczne i doceniane na serwerach przez inne gildie, nie tylko polskie
Dodaj info że trzeba być na odpowiedniej ilości eventów bo jak nie to kick z gildii. Nie ważne dlaczego nie możesz być.
Nasza organizacja nastawiona jest na ciągle nowe wyzwania. Możesz być pewien, ze w miarę rozwoju Twojej postaci nie będziesz się nudził. Poznasz cały świat B&S w grupie ludzi, na których zawsze można liczyć.
I tu trafiłeś w sendo. Zabieracie się za jakąś grę, po czym wszyscy udowadniają wam że jesteście zerem, zero organizacji i brak pomysłu na prowadzenie gildii. Rezygnujcie z gry po kilku miesiącach od startu. Patrz ArcheAge>Gw2 itd.
I pozwolę że wyedytuje Ci posta:
5. Możliwość bycia wykorzystywanym.
Też słyszałem mnóstwo legend i opowieści. Bez powodu nie powstają. Faktycznie większość osób co znam potwierdzają powyższa wersje wydarzeń. Kickować za byle pierdołkę? Bawić się w wojsko? Wywyższanie? Wykorzystywanie?
Taki przykład dla FUN'u: " - Kohorta: Dlaczego nie byłeś na evencie szeregowy!? - Szeregowy: Żona rodziła Panie Generale! - Kohorta: I to ma być wymówka szeregowy?! Kick z gildii za niesubordynację! "
Z czasów Conana wspominam tą gildie bardzo źle. Byłem w niej nawet przez pewien okres czasu ale zrezygnowałem kosztem lepiej zorganizowanej gildii. Jeśli w B&S będzie podobnie to nie wróżę owocnej przyszłości.
Ale why hejtujecie IX bo maja scisle okreslone zasady ( nie nie jestem w 9 wyprzedzajac pytania )? Okreslona liczbe eventow na ktorych "musisz " sie zjawic ? No sry nie wszystki gildie sa "casual" friendly jasno na samym poczatku skladajac do danej sekcji mamy okreslone zasady i ilosc wymaganych eventow i to ze gildia jest tu slowo klucz " SEMI HARD CORE" ... Wiec skonczcie z tym placzem a bo ludzie wylecieli bo nie byli na konkretnej ilosci eventow... Skoro sami sie na to pisali a pozniej nie doptrzymywali planu i wylecieli no to czyja wina ? Co do ubierania "topowych" osobiscie byelm w 2 sekcjach i w zadnej nie spotkalem sie z czyms takim .
Ale why hejtujecie IX bo maja scisle okreslone zasady ( nie nie jestem w 9 wyprzedzajac pytania )? Okreslona liczbe eventow na ktorych "musisz " sie zjawic ? No sry nie wszystki gildie sa "casual" friendly jasno na samym poczatku skladajac do danej sekcji mamy okreslone zasady i ilosc wymaganych eventow i to ze gildia jest tu slowo klucz " SEMI HARD CORE" ... Wiec skonczcie z tym placzem a bo ludzie wylecieli bo nie byli na konkretnej ilosci eventow... Skoro sami sie na to pisali a pozniej nie doptrzymywali planu i wylecieli no to czyja wina ? Co do ubierania "topowych" osobiscie byelm w 2 sekcjach i w zadnej nie spotkalem sie z czyms takim .
Byłeś, ale z jakiegoś powodu nie jesteś.
Ehh takim szukaniem dziury w calym na pewno daleko zajdziecie ..... Dla twojej wiadomosci 1 sekcja zakonczyla swoja dzialanosc ? Np Wildstar gdzie jak all wiem okazal sie totalnym nie wypalem i po 4 miesiacach lduzi na serwerze bylo mozna policzyc na palcach jednej reki ? A z WoW-a sam zrezygnowalem poniewaz nowy dodatek mial okazac sie powrotem do korzeniu "trudnosci rajdow" gdzie te okazaly sie easy modem ( przynajmniej dla mnie ) ... Jeszcze jakies dywagacje ? Chociaz pewnie teraz tez sie czegos czepisz zeby tylko pokazac ze ta 9 jest taka zla
No to tutaj mijasz się z prawdą i to bardzo. Jako dawny gracz mogę podzielić się informacjami że młodzi gracze, ubierają pierw sztab, potem legionistów a na końcu dostajesz kicka za brak wymaganych punktów eventowych. Dodaj info że trzeba być na odpowiedniej ilości eventów bo jak nie to kick z gildii. Nie ważne dlaczego nie możesz być. I tu trafiłeś w sendo. Zabieracie się za jakąś grę, po czym wszyscy udowadniają wam że jesteście zerem, zero organizacji i brak pomysłu na prowadzenie gildii. Rezygnujcie z gry po kilku miesiącach od startu. Patrz ArcheAge>Gw2 itd. I pozwolę że wyedytuje Ci posta: ZAPEWNIAMY: 1. Stronę wraz z forum. 2. Komunikację głosowa TeamSpeak3. 3. Możliwość ubierania sztabu w topowe przedmioty 4. Wnerwianie się przez kolesiostwo w kohorcie. 5. Możliwość bycia wykorzystywanym. Potwierdzi to 90% tego forum, dlatego jeśli chcesz naprawdę pograć w dobrej Gildii szukaj! Ale kohorte omijaj szerokim łukiem!
1. Grałem przykładowo w ArcheAge i jakoś eq dostawały te osoby, które na niego pracowały/pojawiały się na biciu bossów, wojnach Sztab tak właściwie ubierał się sam (no dobra, Haku zrobił sobie 2 łuki bo mi się pomyliły przyciski więc mogę powiedzieć, że ubierałem sam siebie 2 razy - i z każdym razem czysto sam). NIGDY nie spotkałem się z sytuacją, że wyfarmiony item należało oddać sztabowi ot tak bo chcą być ubrani. Kick za brak punktów eventowych? Tak, ale przychodząc i składając podanie byłeś o tym informowany. Poza tym masa ludzi, która nie mogła chodzić na eventy o danych porach/nie chciała z nami miała przydzielane inne zadania w zamian, jak organizacja jakichś surowców lub inna pomoc dla nowych, ba, były przypadki organizowania eventów dla 2-3 osób o 3/4 rano bo akurat tak mogły (sam takie eventy prowadziłem ). Wystarczyło porozmawiać, ale 90% ludzi nawet nie próbuje tylko wychodzi z założenia "a co tam, najwyżej mnie wywalą, w nosie mam".
2. Co do powodu nieobecności: skoro byłeś, to wiesz że jest taki magiczny temat jak "nieobecności" wystarczy podać nawet przybliżony termin jak "przyszły tydzień, parę dni" i nie ma problemu. Wszystko załatwione. Jak Ci coś wyskoczyło wystarczy napisać pw. Nawet argument -" wpadł znajomy na piwo właśnie " wystarczy. Co innego jak ktoś zlewa i nie raczy nawet dać znaku życia przed/po bo to już jawne zlewanie i generalnie wywalenie na wszystko a odrobina szacunku do siebie to nie tak dużo. Pamiętajmy, że po drugiej stronie kabla też siedzi człowiek, który niejednokrotnie ma takie same problemy/przygody jak my.
3.Jeśli wszystko nam udowadniają nasze bycie 0 to szkoda, że jednak tyle ludzi gra z nami, mile to wspomina, i ludzie nas kojarzą dobrze. Ach. 0 organizacji w jakim sensie? Bo akurat organizacja jest czytelnie wypisana w regulaminie, wystarczy zajrzeć co niestety część ludzi przerasta.
4. Rezygnujemy z gry po kilku miesiącach? A przepraszam, mam ludzi kijem zmusić do grania? Skoro ludzie KOŃCZĄ GRĘ i jako powód podają problemy z WYDAWCĄ / rozminięcie się GRY z OCZEKIWANIAMI to jest to jak najbardziej nasza wina. Serdecznie przepraszam, że taki wydawca a nie inny zlał koszty serwerów i przy największych wydarzeniach serwer nie wytrzymywał i kickowal randomowych ludzi.
Btw, SWTOR działa, ba, nawet dużo dłużej niż większość gildii tam. Padły te sekcje gdzie ludziom nie podeszła gra, nikogo nie zmuszamy, nie trzymamy na siłę. A mimo tego większość ludzi wchodzi pogadać na tsie
Generalnie widzę tu jakiś płacz kogoś kto doszedł do gildii i liczył, że w 1 dzień gildia wyfarmi mu wszystkie top itemy i płacz bo dostał ktoś kto jest dłużej. Troszkę żenujące bo nie ma nic konkretów o tym a jedynie jakieś puste informacje.
I taki mały powtórzeniowy bonus: nie pamiętam aby ktokolwiek dostał jakikolwiek item albo aby ktokolwiek miał oddać jakiś item. (No chyba, że chodzi o legendarne transportowce gildyjne w AA - owszem, ale wtedy tacy oficerowie mieli do 'wypływania' określoną liczbę godzin - i to nie tak mało - na rzecz innych ludzi + musieli taki stateczek spłacić co do grosza )
Też słyszałem mnóstwo legend i opowieści. Bez powodu nie powstają. Faktycznie większość osób co znam potwierdzają powyższa wersje wydarzeń. Kickować za byle pierdołkę? Bawić się w wojsko? Wywyższanie? Wykorzystywanie? Taki przykład dla FUN'u: " - Kohorta: Dlaczego nie byłeś na evencie szeregowy!? - Szeregowy: Żona rodziła Panie Generale! - Kohorta: I to ma być wymówka szeregowy?! Kick z gildii za niesubordynację! "Legendy i opowieści zawsze powstają, jeśli pewien typ osobników (ten raczej bardzo negatywny, nie tolerujemy oszustów itd. jest usuwany z gildii) - tutaj bez obrazy kogokolwiek, po prostu NIGDY nie spotkałem się z wywyższaniem, no chyba że mówimy o pkt regulaminu, które te osoby przecież czytały i zaakceptowały oraz co im nie przeszkadzało gdy dochodziły a mianowicie - Cezar ma głos decydujący. Zawiść ludzka nie zna granic... A przykład całkowicie chybiony o czym pisałem wyżej
Kiedyś Kohorta, to brzmiało dumnie.
A teraz? Wszędzie z was kipą? Przykład?
Reakcja serwera Barus w Aion, jak kohorta próbowała powrócić. Śmiali się z was ile się dało, ponieważ przez kilka sekcji cały dorobek kohorty poszedł w zapomnienie, szkoda.
ArcheAge, grałem w Black Swans od samego początku, i powiem Ci że byliście w Ally, ale jako mięso armatnie, a łykaliście bajki o tym że pierwszy zamek będzie wasz itd. Z tego co pamiętam wtedy w Kohorcie "Dobrych graczy" to mieliście chyba z 4 lub 5-ciu, Naazgh,Rumbur, Destrojer,Gogit, Maniek i jeszcze ktoś. Te osoby robiły więcej dymu niż pół waszej gildii, ale nie o tym mowa. Być może jesteś nowy w kohorcie, rok może dwa, ja pamiętam czasy kohorty z 5 lat wstecz i wiem jak była wtedy gildia prowadzona a jak wygląda to teraz, ponieważ do tej pory mam kontakt z wieloma waszymi graczami.
Naprawdę przykro to pisać, ale legendą to Wy już nie jesteście przynajmniej od roku, a bardziej obiektem kpin i pośmiewiska.
Kiedyś Kohorta, to brzmiało dumnie. A teraz? Wszędzie z was kipą? Przykład?Reakcja serwera Barus w Aion, jak kohorta próbowała powrócić. Śmiali się z was ile się dało, ponieważ przez kilka sekcji cały dorobek kohorty poszedł w zapomnienie, szkoda.ArcheAge, grałem w Black Swans od samego początku, i powiem Ci że byliście w Ally, ale jako mięso armatnie, a łykaliście bajki o tym że pierwszy zamek będzie wasz itd. Z tego co pamiętam wtedy w Kohorcie "Dobrych graczy" to mieliście chyba z 4 lub 5-ciu, Naazgh,Rumbur, Destrojer,Gogit, Maniek i jeszcze ktoś. Te osoby robiły więcej dymu niż pół waszej gildii, ale nie o tym mowa. Być może jesteś nowy w kohorcie, rok może dwa, ja pamiętam czasy kohorty z 5 lat wstecz i wiem jak była wtedy gildia prowadzona a jak wygląda to teraz, ponieważ do tej pory mam kontakt z wieloma waszymi graczami. Naprawdę przykro to pisać, ale legendą to Wy już nie jesteście przynajmniej od roku, a bardziej obiektem kpin i pośmiewiska.
Wszystko ^^ ma swój początek i koniec xD
Kiedyś Kohorta, to brzmiało dumnie. A teraz? Wszędzie z was kipą? Przykład?Reakcja serwera Barus w Aion, jak kohorta próbowała powrócić. Śmiali się z was ile się dało, ponieważ przez kilka sekcji cały dorobek kohorty poszedł w zapomnienie, szkoda.ArcheAge, grałem w Black Swans od samego początku, i powiem Ci że byliście w Ally, ale jako mięso armatnie, a łykaliście bajki o tym że pierwszy zamek będzie wasz itd. Z tego co pamiętam wtedy w Kohorcie "Dobrych graczy" to mieliście chyba z 4 lub 5-ciu, Naazgh,Rumbur, Destrojer,Gogit, Maniek i jeszcze ktoś. Te osoby robiły więcej dymu niż pół waszej gildii, ale nie o tym mowa. Być może jesteś nowy w kohorcie, rok może dwa, ja pamiętam czasy kohorty z 5 lat wstecz i wiem jak była wtedy gildia prowadzona a jak wygląda to teraz, ponieważ do tej pory mam kontakt z wieloma waszymi graczami. Naprawdę przykro to pisać, ale legendą to Wy już nie jesteście przynajmniej od roku, a bardziej obiektem kpin i pośmiewiska.
Ogólnie zwykle brak mi czasu na karmienie trola jednak przyznam ci szczerze że twój hejt przerósł me wszelkie fantazje.
W związku z tym chciałbym zadać Ci pytanie dlaczego założyłeś to konto tylko żeby sobie poflamić a nie postujesz ze swojego zwykłego ?
No dobra to odniosę się do twojego posta, żebyś sobie dalej mógł pohejtować w odpowiedzi na moje stwierdzenie "Naazgh, Rumbur, Destrojer, Maniek" (który z nich to ty ?) zostali wyrzuceni ( w wielkim skrócie) za mienie gdzieś resztę gildii woleli sobie łowić rybki jak by robiliśmy PvP i tak przez kilka miesięcy mimo usilnych próźb o pomoc.
apropo mój ostatni post tutaj na twoje zatrzepki, miłego dnia życzę
No dobra to odniosę się do twojego posta, żebyś sobie dalej mógł pohejtować w odpowiedzi na moje stwierdzenie "Naazgh, Rumbur, Destrojer, Maniek" (który z nich to ty ?) zostali wyrzuceni za mienie gdzieś resztę gildii woleli sobie łowić rybki jak by robiliśmy PvP.
Pudło, żaden z nich. Oni przyszli do BlackSwans po jakiejś tam akcji, nie wiem dokładnie co jak i gdzie, wiem tylko tyle że straciliście topowych graczy, a co do Twojego stwierdzenia że oni jeździli na rybki gdzie Wy robiliście PvP, to mijasz się z prawdą. Tłumacze Ci dlaczego:
Na rybkach było więcej PvP niż na Hasli farmienie nobów, co było waszą pasją.
Skoro byliście tacy dobrzy w PvP, to dlaczego Rumbur i Naazgh, we dwoje zabili 30 kohortowiczow i podpierdzielili wam trade shipy? ;D Przegrałem wtedy 1000G, bo postawiłem że im się nie uda ;/
I tak dla uściślenia, specjalnie założyłem tutaj konto, żeby powiedzieć prawdę o waszej społeczności, prawda boli ale dojrzali gracze powinni umieć się przyznać do tego, że w ciągu ostatnich 2 lat, zniszczyli reputację legionu.
Właśnie kłopot w tym, że nie wiesz co jak i gdzie ale się wypowiadasz. Po prostu stawiamy bardziej na zgranie i kontaktu między ludzkie niż na posiadanie w swoich szeregach ludzi mocnych, którzy grają solo i wypinają się na wszystkich dookoła .
Dalszą rozmowę uważam, za zbędną po twojej informacji, że założyłeś konto tylko po to, żeby trollować. A wątek zgłaszam do wyczyszczenia. Co do PvP na rybkach - było, nie było, niektórym wydawało się, że cała gildia będzie lecieć ich bronić podczas gdy przez cały dzień mieli głęboko w nosie wszystkich. Prosta zasada, nic nie dajesz, nic nie dostajesz. A pod zastaw też nie można wiecznie
Zapraszamy wszystkich do naszego działu rekrutacji: http://www.9kohorta.com/forum/viewforum.php?f=625 sekcja już ruszyła Obecnie mamy 25 klanowiczów i ta liczba szybko rośnie. Naszym celem jest zdobycie na początek 50 osób w klanie
ZAPEWNIAMY: