Nareszcie po wielu miesiącach ściągam BC2 z EADM. I tu proszę o pomoc. Jak dobrze grać. Jak dobrze zacząć. W jakie klasy warto inwestować. Ogólnie porady związane z tą grą. Oraz ogólne informacje. Jeśli macie jakieś linki z ciekawymi stronami to też poproszę.
Bad Comapny 2
Co jak co, ale w tej grze raczej nie da się dać dobrych rad. Musisz znaleźć własny styl gry, własną klase itd. Pograj trochę i będziesz wiedział o co tam chodzi.
www.battlefield.pl > forum > bad company 2 > ogolne
Sa tam poradniki do gry kazda klasa. Ale prawda jest taka ze kazdy ma swoj styl gry. jedni biegaja z granatnikami 40mm, inni z RPGami, a jeszcze inni z strzelbami. To jaki wybor zrobisz zalezy tylko od ciebie. Np. jak respawnuje sie w bespiecznej odleglosci biore karabin ktory strzela seriami. W spotkaniach bliskich biore bron ktora ma ciagly ogien. A jak jestem w budynkach(bunkrach) biore strzelby. A jak chce sie zabawic biore snajpera albo engenera i wale do ludzi z RPGow .
Co jak co, ale w tej grze raczej nie da się dać dobrych rad. Musisz znaleźć własny styl gry, własną klase itd. Pograj trochę i będziesz wiedział o co tam chodzi.
Dokładnie
Pograsz trochę i będziesz wiedział "z czym to się je".Twoi przeciwnicy też będą mieli różne style gry i do tego będzie trzeba się przystosować
A i ścigam wersje limitowaną z eastore i czy będę maił dostęp do map packów VIP. Grałem w betę i gra mi się bardzo spodobała lecz grałem tylko parę dni bo dostałem key-a parę dni przed zakończeniem bety.
Nareszcie po wielu miesiącach ściągam BC2 z EADM. I tu proszę o pomoc. Jak dobrze grać. Jak dobrze zacząć. W jakie klasy warto inwestować. Ogólnie porady związane z tą grą. Oraz ogólne informacje. Jeśli macie jakieś linki z ciekawymi stronami to też poproszę.