Bad Company 2

Gra ktoś z Was w tą gierkę?? Jak Wam się podoba??

Mi sie podoba.

No powiem Ci że taka trochę nie dorobiona, już lepsze jest Call of Duty niż BC2. Ale oczywiście zagrać można ;).

No powiem Ci że taka trochę nie dorobiona, już lepsze jest Call of Duty niż BC2. Ale oczywiście zagrać można .

Aż mi się łezka w oku zakręciła że niby BC2 jest niedorobiony buahahahhaha

A co masz takiego lepsiejszego w codzie? Małe mapy? "pro" i "bardziej pro" ? A może tą zajebistą "taktyke" na multi O_o.'

no tak

A co wg Ciebie jest niedorobione ??

Call of duty wcale nie jest lepsze. W bad company znajdziesz pojazdy, unikalny system zniszczen oraz nie ma problemow z serwerami. Poza tym ostatnio dano pare nowych map wiec gierka caly czas jest w obiegu. Goraco polecam ten tytul i zapewniam, ze wciagnie cie na wiele godzin.

Goraco polecam ten tytul i zapewniam, ze wciagnie cie na wiele godzin

mnie wciągnęła na ponad 400...:P

Nie sądzę abyś (aktualnie) mógł kupić lepszego FPS'a niż Bad Company 2. Jest on genialny głownie dzięki systemowi niszczenia otoczenia oraz możliwość wsiadania do pojazdów (oraz cena za 50zł kupujesz klucz,ściągasz i masz grę)

BC2 jest dobre... ale mnie sie tez szybko znudziło... jednak brak mozliwosci modowania gry daje sie odczuć. Bo ile mozna ciagle i ciaaagle grac na tych samych mapach ;/

COD: Aaaa tam jest kamper za ścianą!

BC 2: Ściana?!

Tyle ode mnie :P

COD: Aaaa tam jest kamper za ścianą! BC 2: Ściana?!

Hehe, dokładnie. Nic dodać, nic ująć xD

BC2 jest naprawdę świetnym FPSem i według mnie najlepszym na te chwile :). Można niszczyć otoczenie, są pojazdy i trzeba współpracować ze sobą :) W CODa grałem zanim nie zakupiłem BC2 i od tej pory zdążyłem zapomnieć jak tam menu wygląda :D