Hmm status zawodowy osoby, która studiuję i pracuję w swoim zawodzie to pracujący ? Btw dobry sposób by wyżalić się na to, jak się nie nawidzi e-sportu
Badanie ankietowe do pracy mgr nt. e-Sportu
poszlo
pozdrawiam
Powinienes dac możliwość zaznaczenia wszystkich opcji w 7 albo dodać opcje[wszystko z powyższych] nie licząc "Żadne z powyższych, nie gram w gry komputerowe."
poszło.
w 22 to samo, preferuje kilka a moge tylko jedno zaznaczyc...
Zrobione i powodzenia bardzo fajna a raczej dobrze przygotowana ankieta, pochwal się po obronie jak poszło
Poszło :D. Powodzonka.
Poszło. Chociaż problem był z wiekiem - mam 19, pasowały do tego 2 odpowiedzi
Done
I potem się ludzie dziwią, że w polsce jak w lesie. Praca magisterska powinna cokolwiek wnosić do świata nauki...
Ankieta wypełniona.
" Jakie gatunki gier sieciowych preferujesz? " do której kategorii mam zaliczyć Rocket League oraz Dark Souls ?
" Jakie gatunki gier sieciowych preferujesz? " do której kategorii mam zaliczyć Rocket League oraz Dark Souls ?
Kiedyś słyszałem że Dark Souls to symulator umierania. Ale Rocket League? hmmm Piłkarzyki na kółkach?
Powodzenia mate
Zrobione. Powodzonka!
Kiedyś słyszałem że Dark Souls to symulator umierania. Ale Rocket League? hmmm Piłkarzyki na kółkach?
Pytałem w kontekście ankiety danej mi do rozwiązania, czyli możliwe odpowiedzi to FPS, RTS, MMO, TCG, MOBA.
Nie obchodzi mnie jakie masz indywidualne odczucia odnośnie tych gier.
Poszło z przedziału wiekowego 30+
Done
Wysłane. Aż się łezka zakręciła jak tak sięgałem do początków moich wspomnień o esprcie
Potem się dziwić, że w obecnych czasach ludzie po studiach stoją na linii produkcyjnej w fabryce, albo siedzą na kasie w markecie
Zrobione, powodzenia tam
Gotowe
Witam. Przeglądałem tematy na forum i do końca nie wiedziałem gdzie to umieścić, Hydepark wydaje mi sie najbardziej odpowiednim miejscem;p
Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej odnośnie rozwoju e-Sportu w Polsce. Bardzo proszę o poświęcenie kilku - kilkunastu minut i wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta zawiera dwie sekcje - pierwsza, ogólna, dla osób których jest bardzo mało znane pojęcie e-Sportu i druga, bardziej szczegółowa. Ankieta jest anonimowa. Ankieta już "wisi" od miesiąca, ale nadal ciężko jest mi zebrać wystarczającej liczby ankietowanych. Wszelkie zastrzeżenia do poszczególnych pytań można śmiało zgłaszać w temacie .
Z góry wielkie dzięki za pomoc i poświęcony czas
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW1YhF8ZhK-VrTQ1tIkBb090rxro8EZ94UHtpIp1aYpdtr-w/viewform