Badanie ankietowe do pracy mgr nt. e-Sportu

Hmm status zawodowy osoby, która studiuję i pracuję w swoim zawodzie to pracujący :D ? Btw dobry sposób by wyżalić się na to, jak się nie nawidzi e-sportu

poszlo :)

pozdrawiam

Powinienes dac możliwość zaznaczenia wszystkich opcji w 7 albo dodać opcje[wszystko z powyższych] nie licząc "Żadne z powyższych, nie gram w gry komputerowe."

poszło.

w 22 to samo, preferuje kilka a moge tylko jedno zaznaczyc...

Zrobione i powodzenia :D bardzo fajna a raczej dobrze przygotowana ankieta, pochwal się po obronie jak poszło :D

Poszło :D. Powodzonka.

Poszło. Chociaż problem był z wiekiem - mam 19, pasowały do tego 2 odpowiedzi :)

Done :)

I potem się ludzie dziwią, że w polsce jak w lesie. Praca magisterska powinna cokolwiek wnosić do świata nauki...

Ankieta wypełniona.

" Jakie gatunki gier sieciowych preferujesz? " do której kategorii mam zaliczyć Rocket League oraz Dark Souls ?

" Jakie gatunki gier sieciowych preferujesz? " do której kategorii mam zaliczyć Rocket League oraz Dark Souls ?

Kiedyś słyszałem że Dark Souls to symulator umierania. Ale Rocket League? hmmm Piłkarzyki na kółkach?

Powodzenia mate :)

Zrobione. Powodzonka!

Kiedyś słyszałem że Dark Souls to symulator umierania. Ale Rocket League? hmmm Piłkarzyki na kółkach?

Pytałem w kontekście ankiety danej mi do rozwiązania, czyli możliwe odpowiedzi to FPS, RTS, MMO, TCG, MOBA.

Nie obchodzi mnie jakie masz indywidualne odczucia odnośnie tych gier.

Poszło z przedziału wiekowego 30+

Done

Wysłane. Aż się łezka zakręciła jak tak sięgałem do początków moich wspomnień o esprcie :D

Potem się dziwić, że w obecnych czasach ludzie po studiach stoją na linii produkcyjnej w fabryce, albo siedzą na kasie w markecie :D

Zrobione, powodzenia tam ;)

Gotowe :)

Witam. Przeglądałem tematy na forum i do końca nie wiedziałem gdzie to umieścić, Hydepark wydaje mi sie najbardziej odpowiednim miejscem;p

Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej odnośnie rozwoju e-Sportu w Polsce. Bardzo proszę o poświęcenie kilku - kilkunastu minut i wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta zawiera dwie sekcje - pierwsza, ogólna, dla osób których jest bardzo mało znane pojęcie e-Sportu i druga, bardziej szczegółowa. Ankieta jest anonimowa. Ankieta już "wisi" od miesiąca, ale nadal ciężko jest mi zebrać wystarczającej liczby ankietowanych. Wszelkie zastrzeżenia do poszczególnych pytań można śmiało zgłaszać w temacie .

Z góry wielkie dzięki za pomoc i poświęcony czas :)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW1YhF8ZhK-VrTQ1tIkBb090rxro8EZ94UHtpIp1aYpdtr-w/viewform