Badanie ankietowe do pracy mgr nt. e-Sportu

Witam. Przeglądałem tematy na forum i do końca nie wiedziałem gdzie to umieścić, Hydepark wydaje mi sie najbardziej odpowiednim miejscem;p

Jestem w trakcie pisania pracy magisterskiej odnośnie rozwoju e-Sportu w Polsce. Bardzo proszę o poświęcenie kilku - kilkunastu minut i wypełnienie poniższej ankiety. Ankieta zawiera dwie sekcje - pierwsza, ogólna, dla osób których jest bardzo mało znane pojęcie e-Sportu i druga, bardziej szczegółowa. Ankieta jest anonimowa. Ankieta już "wisi" od miesiąca, ale nadal ciężko jest mi zebrać wystarczającej liczby ankietowanych. Wszelkie zastrzeżenia do poszczególnych pytań można śmiało zgłaszać w temacie .

Z góry wielkie dzięki za pomoc i poświęcony czas :)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfW1YhF8ZhK-VrTQ1tIkBb090rxro8EZ94UHtpIp1aYpdtr-w/viewform

Zrobione! :)

Poszło

Poszło

Poszło

Poszło.

Mam zastrzeżenia do odpowiedzi w pytaniu 26. Pytanie dotyczy naszych umiejętności i o ile dwie pierwsze odpowiedzi są dobre to już reszta nie daje nam możliwości odpowiedzieć zgodnie z prawdą. W końcu by być zaawansowanym graczem nie trzeba poświęcać każdej chwili swojego wolnego czasu. Niektórzy zwyczajnie mają dryg do tego albo tak jak w moim przypadku, poświęcałem znacznie więcej czasu na gry kiedy jeszcze uczęszczałem do szkoły i nabyte wtedy umiejętności/wiedza nie wyparowały.

@up

Profesjonalnym nie ma raczej znaczenia do dobrego grania, po prostu znaczy że dużo i "profesjonalnie" grasz do tego masz spore doświadczenie w grze

Nie zrozumiałeś mnie. W pytaniu był podział na casuala, zaawansowanego i profesjonalistę. Zgodzę się z tobą, że jak się jest profesjonalnym graczem to "oczywista oczywistość", że się dużo gra by taki poziom osiągnąć ale jeśli jest się tylko zaawansowanym graczem czyli (ja tak to rozumiem) takim powyżej średniej to już poświęcanie ogromnej ilości czasu nie jest wymagane do osiągnięcia takiego rezultatu. Choć "duża ilość czasu" to pojęcie względne :P

Poszloooo

+1 ode mnie, powodzenia o/

Poszło ;)

Zrobione C: Powodzenia z magisterką!

Poszło :)

Zabrałem się do wypełniania, ale zrezygnowałem ponieważ brakowało mi kilku opcji odpowiedzi. Np. o e-sporcie brakuje mi odpowiedzi, że znam ale mnie nie obchodzi.

Zrobione, jednak prosiłabym o przejrzenie kilku pytań (27,33), mają tylko jedną formę płciową. Jeśli już korzystać z tych form to wszędzie. ^^ Powodzenia z magisterką!

Panie...

10. Czy spotkał(a) się Pan/Pani z pojęciem sportu elektronicznego, tzw. "e-Sport"?
- Tak, interesuje się tym na codzień
- Przypadkiem o tym usłyszałem/łam, ale wiem bardzo mało na ten temat
- Nie

Co w przypadku osoby która nie interesuje się tym na codzień, ale wie sporo... ? mmmm nie wiem co wybrać... będzie zakłamanie a co tam...

done :)

Jeszcze raz wielki dziękuję ankietującym i administracji portalu za umieszczenie ankiety na stronie głównej :)

Co do pytań "jednej płci" - jest mi głupio, bo przeglądałem z 10 razy gotową ankietę i szukałem nawet najdrobniejszych błędów stylistycznych a wychodzą teraz takie babole :D

Co do pytań z małą liczbą odpowiedzi - w związku z tym, że odpowiedzi przybywają w bardzo szybkim tempie, postaram się przerobić pytanie 26 i dorobić odpowiedzi do 10-ego.

Poszło

Poszlo :)

Bardzo fajna ankieta już zrobiona i to rzetelnie.