Witajcie! Szukam jakichś bajek, nic więcej... Chcę zgrać kuzynom troszkę bajek ale jak na razie mam Kung Fu pandę 2. RIO, Mulan 1 i nie mogę znaleźć nic więcej z Polskim dubbingiem co mógłbym pobrać w ciągu dnia... Podajcie tytuły jakichś bajek (filmów, nie seriali) które waszym zdaniem spodobają się cztero i pięciolatkom. Mam zamiar pobrać Shreka 1-2-3 ale chciałbym coś co specjalnie im się spodoba, jak bolek i lolek itp.
Bajki
Madagaskar 1/2,Epoka Lodowcowa1/2/3
Król lew & Toy Story
Lilo i Stich , Toy Story, Mój brat niedźwiedź
toy story 1,2,3
Madagaskar 1,2,3
Toy Story to piekna animacja. Na koncu trzeciez czesci jawnie plakalem, moze bylo to zwiazane z tym, ze kiedy wyszla czesc pierwsza, to bylem w podobnym wieku co Andy? I ze dorastalem wraz z tym chlopcem, mozna tak rzec? I ze to zakonczenie bylo takie prawdziwe i dotyczace rownoczesnie mnie samego. Polecam wszystkie trzy czesci... Choc nie wiem czy akurat w wieku 4 i 5 lat. Powiem ci szcerze, ze te animacje, ktore sma wymieniles czy te podane przez moich poprzednikow, nie specjalnie pasuja do tego wieku odbiorcow. Chyba powinienes szukac gdzie indziej, jakis bob budowniczy czy tego typu sprawy.
Popieram dzz , 3 część toy story doprowadza do płaczu jak król lew
oglądałem wszystkie 3 i nadal mam wszystkie 3 pudełka od filmów. (z płytami ) ahh stare dobre czasy...Polecam
Moze hakuna matata, nemo albo rybki z ferajny ?
Król lew 1-2,Toy Story 1-2-3,Nowe szaty króla i jeśli będziesz chciał więcej znam od cholery śmiesznych a zarazem bardzo mądrych bajek
Dzięki za wszystkie odpowiedzi, piszcie dalej. Jak na razie będą auta, auta 2, shrek1-2-3, smerfy wigilijna przygoda (?) i kubuś puchatek i skarb piratów, myślę właśnie nad pobraniem bolka i lolka w odcinkach ale nigdzie tego znaleźć nie mogę.
chomikuj.pl/kubinek/dla+dzieci/bajki/BOLEK+I+LOLEK+KOMPLET
Pocahontas to moja bajka z dzieciństwa. Wall-e też polecam, dzieciaki się popłaczą, ogólnie wszystkie bajki od Pixara są genialne. Właśnie jedną z nich oglądam z nudów.
"Asterix i Obelix" przede wszystkim te starsze części. Mam też młodszego sześcioletniego brata i uwielbia to.
Polecam "Odlot" , bajka wymiata .
Wie ktoś może jak nazywają się bajki z Pulsa? Dzieciaki oglądają je jak zahipnotyzowane i dosłownie nic ich nie odciąga. Na stronie pulsa jest tylko Yogi i Tom & Jerry ale tam lecą jeszcze jakieś szczury, młody Tom & Jerry, Piotruś pan, scooby doo i kilka innych bajek.
Te szczury to chybc Pixie i Dixie( czy jakos tak )
Nie nie, te szczury są farmerami, jest kaczka i dwa koty w tym mixie, to jest coś w stylu wsi.
Witajcie! Szukam jakichś bajek, nic więcej... Chcę zgrać kuzynom troszkę bajek ale jak na razie mam Kung Fu pandę 2. RIO, Mulan 1 i nie mogę znaleźć nic więcej z Polskim dubbingiem co mógłbym pobrać w ciągu dnia... Podajcie tytuły jakichś bajek (filmów, nie seriali) które waszym zdaniem spodobają się cztero i pięciolatkom. Mam zamiar pobrać Shreka 1-2-3 ale chciałbym coś co specjalnie im się spodoba, jak bolek i lolek itp.