Bajkowa / Cukierkowa grafa

Witam. ostatnio nalecialo mnie na gre ktora ma cukierkowa grafe

Chcialbym zebyscie pomogli mi wybrac ktoras z tych gier:

Florensia Online

Flyff

Fiesta Online

Rose Online

Luna Online

Jesli znacie jakies inne ktore warto polecic to napiszcie. Acha i jak piszecie to mozecie napisac + i - gry, co posiada a czego nie.

I ktora z tych gier ma dobre Pvp

Flyff

+dużo class(każda ma dwie drogi rozwoju)

+dużo skilli

+można latać

+dużo itemów

+grywalna

minusy zapomniałem(są ale ja nie pamiętam)

Kuboszek, a wiesz czy we Flyffie jest klasa typu Assassin / Thief / Rogue > ktora znika, walczy sztyletami jest szybka?

acha i sterowanie to ClickToPoint?

GodsWar pare tematow nizej opisałem tą gre :D

Jak szybka to Vargant/Mecenary/Blader a żeby znikała to Vargant/Acrobat/Jester Tyle że jester wali z Yo-Ya a blader z dwóch mieczy ewentualnie dwóch toporów.

Jester nie ma ataków AoE ale bardzo dobrze radzi sobie na arenie(po to go stworzyli)

Sterowanie to WSAD +myszka a do skilli i innych po prostu klawiatura;D

We Flyff'ie Acrobat ma takiego skilla, że znika. Ale Acrobat to nie jest assasin, tylko łucznik badź yoyo. Wg mnie Flyff to także najlepsza gra z tych podanych. Spróbuj FLYFF

Ja bym polecił Lune.

Flyff jest faktycznie najlepszy. ogólnie jest to jedno z najciekawszych tytułów wśród darmówek. Uprzedzam Cię jednak, że aby nie odstawać od innych graczy tempem expienia, konieczne jest stałe wsparcie buffera/healera, jeśli nie masz znajomego musisz stale szukać takowego, co wcale nie jest łątwe, chociaż, gdybyś miał dobrego kompa (nie wiem jak jest) teoretycznie możesz grać na dwóch oknach gry. Exp leci wtedy piorunem.

w tej grze solo nie pograsz, chyba, że wybierzesz billpostera (który sam się buffuje), jednak tylko do pewnego lvla jest to opłacalne (70-80 lvl), do tego czasu zdążysz poznać paru kumpli, więc dalej nie powinno być problemu. Ogólem, polecam ta klasę, jako, ze szybko zarabia i jest dobra dla początkujących.

jezeli zdecydujesz się na grę nim:

43dex reszta do str.

skilli z 1st joba nie ruszaj.

na 2nd jobie maxuj (kolejno) :

-beef up

-heap up

-haste

-accuracy

-cannonball

dalej już sobie poradzisz.

Flyff jest faktycznie najlepszy. ogólnie jest to jedno z najciekawszych tytułów wśród darmówek. Uprzedzam Cię jednak, że aby nie odstawać od innych graczy tempem expienia, konieczne jest stałe wsparcie buffera/healera, jeśli nie masz znajomego musisz stale szukać takowego, co wcale nie jest łątwe, chociaż, gdybyś miał dobrego kompa (nie wiem jak jest) teoretycznie możesz grać na dwóch oknach gry. Exp leci wtedy piorunem.w tej grze solo nie pograsz, chyba, że wybierzesz billpostera (który sam się buffuje), jednak tylko do pewnego lvla jest to opłacalne (70-80 lvl), do tego czasu zdążysz poznać paru kumpli, więc dalej nie powinno być problemu. Ogólem, polecam ta klasę, jako, ze szybko zarabia i jest dobra dla początkujących.jezeli zdecydujesz się na grę nim:43dex reszta do str.skilli z 1st joba nie ruszaj.na 2nd jobie maxuj (kolejno) :-beef up-heap up-haste-accuracy-cannonballdalej już sobie poradzisz.

podałeś tylko builda na 1v1... są też na str/int aoe, ale nie podam bo nie pamiętam/dawno nie grałem

zasugerowałem ten build, bo jest dla newbie (nie mylić z n00bem), najlepszy- najbardziej oplacalny. Łatwo się na nim dorobić sporej kasy, a sama gra jest przyjemna^^

Ok. a jak to sie robi zeby grac na 2 okna 2 postaciami?

Odpalam pierwsza postac, minimalizyje gre. Nastepnie druga postac?

Ale jak zrobic zeby buffer chodzil za mna i mnie buffowal/leczyl

//Załatwmy to na PM

Kilka dni nie mialem neta ;/

dzis zrobilem konto do flyffa i sciagnalem gre

Gdy zalogowalem, zaczalem bic moba ktory byl najblizej. Wzial mnie na 1-2 hity

Nie wiem co robic... ;/

@up no nie mów, że od razu na Giant Aibatt poleciałeś, O.o

@Topic, żeby spamu nie było.

Zdecydowanie polecam Flyffa, ALE nie graj sam, bo skończysz na 20 lvl, znajdź jakąś aktywną gildię i ogólnie z kumplami graj, to nie jest gra na solowanie.

Kilka dni nie mialem neta ;/dzis zrobilem konto do flyffa i sciagnalem greGdy zalogowalem, zaczalem bic moba ktory byl najblizej. Wzial mnie na 1-2 hityNie wiem co robic... ;/

Podsumowując:

Zabił Cię mob, wyłączyłeś grę i przybiegłeś do nas, prosić o pomoc ?

Nie wiem co robic... ;/

Brak słów xD

Ether saga tez nalezy do tego typu. Jestem dosc wybredna ale ten tytul przypadl mi do gustu. Plusy to ladna grafika, dungeony, duza mapa. Minusy to plecak i schowek z ograniczona iloscia miejsc (by wykonac quest na zwiekszenie trzeba miec itemy kupione za prawdziwe pieniadze lub od innych graczy).

Gralem juz w Dziesiątki MMORPG

i chyba w kazdej grze, pierwszy mob ktory jest najblizej jest najlatwiejszy.

ten akurat byl jakis dziwny.

Gra mi sie nie spodobala.

Dziekuje

Witam. ostatnio nalecialo mnie na gre ktora ma cukierkowa grafe

Chcialbym zebyscie pomogli mi wybrac ktoras z tych gier:

Florensia Online

Flyff

Fiesta Online

Rose Online

Luna Online

Jesli znacie jakies inne ktore warto polecic to napiszcie. Acha i jak piszecie to mozecie napisac + i - gry, co posiada a czego nie.

I ktora z tych gier ma dobre Pvp