Siema ! Siema! Mam mały -duży problem z modem"Widescreen", gdyż kiedy go instaluję wyskakuje błąd z DIALOG.tlk. Mam Win7 ,gierka oryginalna ,jeszcze nigdy nie instalowałem żadnych modów do owej . Prosze o pomoc
Baldur's Gate I- Widescreen mod
Spróbuj może chwilowo wyłączyć antywirusa. Miałem podobny problem z Arcanum i to właśnie pomogło.
powinno pomoc :-D moje uznnie za baldura :-D
A przechodziłem ostatnio sage baldura i icewinda z modami czesto sa problemy, czasem nie da sie rozwiazac ;/
Okej udało się! Właśnie z kumplem planuję przejśc BG1 przez multi,da się normalnie kampanię grać ?
Jak najbardziej sie da i co najwazniejsze frajda jest zacna
hehe, ja jutro moze bede wkladal na swoj kanal mozyke z ice winda dale
Z morrowinda mam wszystkie utwory na kanale więc zapraszam do odsłuchania całej playlisty . A tak po za tym to szczerze
aż się łezka kręci
, ja o klasykach nie zapominam
Zapraszam
https://www.youtube.com/playlist?list=PLXZqO-LUTbJq2BkGb-hWHiBSxGTvNWEm1
@Up bratnia dusza! Po BG 1,Bg 2 i ICWD 1 i 2 przyjdzie czas na Tormenta... kawał historii i wspaniałe eRPeGowe mięcho
. Co jakiś czas staram się w jakiegoś klasyka pograc ale BG rulz
. Z chęcią odwiedzę kanał
Z ice winda jutro wrzuce , dzisiaj jeszcze z gothica 1, a do konca tygodnia pierwsza czesc BG zagości na kanale
ogolnie rzecz ujmawszy będzie dobrze ;D hehe bedzie co sluchac
Trzymam za słowo . Uwielbiam muzyke z tych gier
I na sesjach RPG się przyda ^^
No to liczę, że mój kanał będzie używany częściej ,a teraz nie zaśmiecajmy tematu hehe
bo warn bedzie jakis
ha
I jeszcze jeden problem : Mianowicie kiedy chcę załozyc serwer gra po prostu wywala,robi się czarny ekran i koniec ... ;p
Masz orginał ? podczas instalacji grry chyba jakis programik sie instaluje z tego co pamietam, ale moge sie mylic
Tak ,oczywiście mam oryginał. A programik to Roger Wilco który jedynie umożliwia komunikacje między graczami W 2 normalnie działa a w 1 jakoś nie chce
Wiem, że sam się z tym rypałem sporo czasu, a na końcu okazało sie, że osoba po drugiej stronie miala pirata -,- no ale nie wazne ;P, wiem ze poszukawszy roznych informacji na necie owego czasu znalazlem wiele rozwiazan na te tematy, nawet jak grac na dwóch piratach wiec mysle ze na google cos znajdziesz
Obaj mamy oryginał
Siema ! Siema! Mam mały -duży problem z modem"Widescreen", gdyż kiedy go instaluję wyskakuje błąd z DIALOG.tlk. Mam Win7 ,gierka oryginalna ,jeszcze nigdy nie instalowałem żadnych modów do owej . Prosze o pomoc