Baldur's Gate I- Widescreen mod

Siema ! Siema! Mam mały -duży problem z modem"Widescreen", gdyż kiedy go instaluję wyskakuje błąd z DIALOG.tlk. Mam Win7 ,gierka oryginalna ,jeszcze nigdy nie instalowałem żadnych modów do owej :). Prosze o pomoc :)

Spróbuj może chwilowo wyłączyć antywirusa. Miałem podobny problem z Arcanum i to właśnie pomogło.

powinno pomoc :-D moje uznnie za baldura :-D

A przechodziłem ostatnio sage baldura i icewinda :) z modami czesto sa problemy, czasem nie da sie rozwiazac ;/

Okej udało się! Właśnie z kumplem planuję przejśc BG1 przez multi,da się normalnie kampanię grać ?

Jak najbardziej sie da :) i co najwazniejsze frajda jest zacna :D hehe, ja jutro moze bede wkladal na swoj kanal mozyke z ice winda dale :)

Z morrowinda mam wszystkie utwory na kanale ;) więc zapraszam do odsłuchania całej playlisty . A tak po za tym to szczerze :D aż się łezka kręci ;), ja o klasykach nie zapominam

Zapraszam :)

https://www.youtube.com/playlist?list=PLXZqO-LUTbJq2BkGb-hWHiBSxGTvNWEm1

@Up bratnia dusza! :D Po BG 1,Bg 2 i ICWD 1 i 2 przyjdzie czas na Tormenta... kawał historii i wspaniałe eRPeGowe mięcho :D. Co jakiś czas staram się w jakiegoś klasyka pograc ale BG rulz :D. Z chęcią odwiedzę kanał :)

Z ice winda jutro wrzuce :), dzisiaj jeszcze z gothica 1, a do konca tygodnia pierwsza czesc BG zagości na kanale ;) ogolnie rzecz ujmawszy będzie dobrze ;D hehe bedzie co sluchac

Trzymam za słowo :). Uwielbiam muzyke z tych gier :) I na sesjach RPG się przyda ^^

No to liczę, że mój kanał będzie używany częściej :),a teraz nie zaśmiecajmy tematu hehe :D bo warn bedzie jakis :D ha

I jeszcze jeden problem : Mianowicie kiedy chcę załozyc serwer gra po prostu wywala,robi się czarny ekran i koniec ... ;p

Masz orginał ? podczas instalacji grry chyba jakis programik sie instaluje z tego co pamietam, ale moge sie mylic

Tak ,oczywiście mam oryginał. A programik to Roger Wilco który jedynie umożliwia komunikacje między graczami :) W 2 normalnie działa a w 1 jakoś nie chce :(

Wiem, że sam się z tym rypałem sporo czasu, a na końcu okazało sie, że osoba po drugiej stronie miala pirata -,- no ale nie wazne ;P, wiem ze poszukawszy roznych informacji na necie owego czasu znalazlem wiele rozwiazan na te tematy, nawet jak grac na dwóch piratach :P wiec mysle ze na google cos znajdziesz

Obaj mamy oryginał :)

Siema ! Siema! Mam mały -duży problem z modem"Widescreen", gdyż kiedy go instaluję wyskakuje błąd z DIALOG.tlk. Mam Win7 ,gierka oryginalna ,jeszcze nigdy nie instalowałem żadnych modów do owej :). Prosze o pomoc :)