BAM-y

Cześć...

Gram sobie od niedawna w tere i wybrałem warriora. Walki z BAMami solo sprawiają mi problem i to nie przez to, że nie potrafię uniknąć ich skilli. Żeby zadać mu dmg muszę do niego bardzo blisko podejść. Problem pojawia się jak BAM dosłownie "ruszy nogą", zacznie się obracać w moją stronę czy podejdzie do mnie kawałek... Nie mówię tutaj o szarży. W tym momencie moim warriorem miota na wszystkie strony dostaje kilka razy po 1k+ dmg (w zależności jak długo BAM wykonuje ruch) i w większości przypadków mnie przewraca co pozwala BAMowi użyć na mnie skilla. Jest ta to jakiś sposób, żebym chociaż nie upadał? Czy muszę ładować w Balance? Na ten moment mam 53lv i wysolować mogę tylko niektóre typy. Za wszystkie rady z góry dzięki.

z tego co się orientuje na Bamy idzie się z party sam osobiście znam tylko 2 osoby co dawały rade tylko w 2 robić BAMy

a z drugiej strony się nie soluje w terze bo się nie opłaca bo masz mniejszy drop ;)

jesli BAMY Ci teraz sprawiaja trudnosc to bylo grac przed ich nerfem ; )

Gdyby nie to, że dostaje dmg stojąc obok niego to większość BAMów bym solował. Teraz daje radę tylko tym, które nie robią mi tego rodzaju krzywdy i to nie jest trudne.

Chodzi mi o to czy jakaś statystyka (najbardziej pasuje mi tutaj balance) pomoże mi ustać na nogach i jak zdobyć jej więcej np. poza armorem.

Ja swoim slayerem solowalem wszystkie bamy ale teraz od kiedy je znefiono i zmiejszono exp to wogole jest t nie oplacalne odrzucaj te questy i ich solowanie 53 do capa to naprawda krotka droga grindu na mobach

Grasz warriorem na bamach z którymi masz problem przechodź na defensywe i osłaniaj się przed zdeptaniem najprostsza metoda

Balance jest bezużytecznym statem nawet o nim nie myśl :P.

Cóż, co ci mogę poradzić hmm zmiana glyphów i zyrków powinna dać Ci mocnego kopa.

Nie znam się za bardzo na Warriorze, ale mniemam, że glyphy z lifestealem, zmniejszeniem

pożerania HP przy używaniu konkretnych skilli oraz zyrki na hp regen oraz crrta powinny pomóc.

Możesz też spróbować w def stance.
Ja bym na twoim miejscu dał sobie spokój bamy to strata czasu.

Na 60 czeka Cię sporo wyzwań, możliwości do wykazania się: solo lot, solo kelsaisk's nest.
Może to Cię zainspiruje:
http://www.youtube.com/watch?v=qQqtKq9Mt_Y

:D

Cześć...

Gram sobie od niedawna w tere i wybrałem warriora. Walki z BAMami solo sprawiają mi problem i to nie przez to, że nie potrafię uniknąć ich skilli. Żeby zadać mu dmg muszę do niego bardzo blisko podejść. Problem pojawia się jak BAM dosłownie "ruszy nogą", zacznie się obracać w moją stronę czy podejdzie do mnie kawałek... Nie mówię tutaj o szarży. W tym momencie moim warriorem miota na wszystkie strony dostaje kilka razy po 1k+ dmg (w zależności jak długo BAM wykonuje ruch) i w większości przypadków mnie przewraca co pozwala BAMowi użyć na mnie skilla. Jest ta to jakiś sposób, żebym chociaż nie upadał? Czy muszę ładować w Balance? Na ten moment mam 53lv i wysolować mogę tylko niektóre typy. Za wszystkie rady z góry dzięki.