Ban coś nie schodzi :(

Witaj szanowna administracjo!

Jest mały problem odrazu z góry przepraszam za multi lecz co poradzić skoro dostałem bana na 10 dni a czekam już około miesiąca proszę o szybkie wyjaśnienie :) nick: Mnichul

Bo masz w sumie z tym kontem aż 4 a można mieć tylko jedno dostałeś bana za mullti account.

no dobrze ale pisze że na 10 dni? a minął już chyba miesiąc :P

Pomyłka.Masz perma .

Karthas nie pomagasz xD no nic jeśli mogę to zaczne od nowa xD

Czyli chyba do zamknęcia?

Karthas nie pomagasz xD no nic jeśli mogę to zaczne od nowa xDCzyli chyba do zamknęcia?

Na perma nie ma lekarstwa.

I w pewnym sensie na to konto także możesz dostać.

Sam się przyznałeś ,że to kolejne twoje konto...

no dobrze ale pisze że na 10 dni? a minął już chyba miesiąc

To jest chyba taki błąd, jeżeli otrzymasz perma, to wyskakuje okienko z ostatnio otrzymanym warnem + czas jego trwania.

Nawet chyba ktoś to testował dla mnie, możliwe że Karthas. xD

To jest chyba taki błąd, jeżeli otrzymasz perma, to wyskakuje okienko z ostatnio otrzymanym warnem + czas jego trwania.Nawet chyba ktoś to testował dla mnie, możliwe że Karthas. xD

Tak z warnami i banami jest właśnie taki problem.

Aha to ja głupi z nadzieją czekałem a tu niestey lipa :(

Do zamknięcia?

Od nowa? Nie ma takiej opcji. Dostajesz bana na stałe i kolejne konta też będą banowane. Nie ma takiej możliwość, że sobie na jednym naskrobiesz, będziesz łamał regulamin, zrobisz drugie i wszystko będzie ok.

Wcześniej się pomyliłem bo masz jeszcze piąte konto "Morderca". Ban i temat zamykam.

Witaj szanowna administracjo!

Jest mały problem odrazu z góry przepraszam za multi lecz co poradzić skoro dostałem bana na 10 dni a czekam już około miesiąca proszę o szybkie wyjaśnienie :) nick: Mnichul