Ban Inyenn

Na koncie o nazwie Inyenn dostałem blokadę czasową konta. Mogę wiedzieć za co? W żadnym moim poście nie ma żadnej informacji na ten temat, a nie powinniście chyba wlepiać banów od tak, kiedy i komu chcecie bez powodu?

Na koncie o nazwie Inyenn dostałem blokadę czasową konta. Mogę wiedzieć za co? W żadnym moim poście nie ma żadnej informacji na ten temat, a nie powinniście chyba wlepiać banów od tak, kiedy i komu chcecie bez powodu?

Jedenasty warn za reflink, ban na 24h. Post z dnia dzisiejszego, z godziny 9:50, warn jest jak byk w poście. Swoją droga posiadanie dwóch acc na forum też łamie regulamin.

Jedenasty warn za reflink, ban na 24h. Post z dnia dzisiejszego, z godziny 9:50, warn jest jak byk w poście. Swoją droga posiadanie dwóch acc na forum też łamie regulamin.

Ten reflink był przecież podpisany, było wiadomo, że to one. Nikt nie mówi, że to konto Inyenn'a. Dajecie warny za błachostki, zamiast usprawniać działanie forum itp, bawicie się w bezsensowne warny. Rozumiem zasady to zasady, ale nie szukaj problemu nigdzie. Lub jeśli już tak bardzo trzymasz się zasad to czemu nie dajesz warnów takim użytkownikom jak Guru między innymi choćby za przekleństwa?

Dzięki za uwagę, zastanowimy się nad nią. Przeczekaj te nieszczęsne 24h, a potem wracaj do dyskusji na forum. Temat rozwiązany, zamykam.