Ban na 30 dni (Przynajmniej tak pisze)

Witam. Dostałem bana na drugim koncie jakiś rok (?) temu na 30 dni. Lecz sk***ysyn jest nieśmiertelny i mam go dalej. Napisałem do Supportu 5 dni temu i nic. Ten portal to jakiś karnawał, takich sztuczek to jeszcze w życiu nie widziałem. W sumie to już mam Was wszystkich w d*pie. Napisałem ten temat żeby napisać co mi leży na sercu. Wiem że i tak nic z tego sobie nie zrobicie..... zresztą, nic nie robicie od 2 lat jak nie lepiej. Moderatorzy to porażka, dno dna. I tym oto zakończę swoją wypowiedź.

ID zbanowanego konta: Skeptic

Żeby jakiś chłopaczek z Gimnazjum nie wyskoczył że kłamię i ban już pewnie dawno minął.

Wypierdalam. Narazie.

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ blaumro

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Rzal i bul....

No to elo. :D Jakby nie można było od razu napisać do administracji po wygaśnięciu 30dniowego bana, przy okazji zachowując kulturę osobistą. Dobrze, że Cię nie odbanowali. Starczy nam użytkowników Twojego pokroju.

Rzal i bul....No to elo. Jakby nie można było od razu napisać do administracji po wygaśnięciu 30dniowego bana, przy okazji zachowując kulturę osobistą. Dobrze, że Cię nie odbanowali. Starczy nam użytkowników Twojego pokroju.

Mojego pokroju ? Czyli jakich ? Nie znasz mnie więc czemu mnie oceniasz?

Zresztą, czemu miałbym pisać do supportu o odbanowanie? Jeżeli umieją banować to powinni też umieć odbanowywać zwłaszcza jak jest to automatycznie ustawione. Sam to przemyśl. Taka prosta rzecz jak system banowania jest skopana. (Wątpie czy by wgl. odpowiedzieli na Mail'a, moze po miesiącu.)

Mojego pokroju ? Czyli jakich ? Nie znasz mnie więc czemu mnie oceniasz?Zresztą, czemu miałbym pisać do supportu o odbanowanie? Jeżeli umieją banować to powinni też umieć odbanowywać zwłaszcza jak jest to automatycznie ustawione. Sam to przemyśl. Taka prosta rzecz jak system banowania jest skopana. (Wątpie czy by wgl. odpowiedzieli na Mail'a, moze po miesiącu.)

Teraz to ty oceniasz administrację, mimo, że nawet nie spróbowałeś rozwiązać tego problemu w sposób rozumny. Nie znam Cię? Czyli osoba która rzuca bluzgami, bo coś jej nie pasi, jest tak naprawdę osobą miłą, przyjemną i w ogóle do rany przyłóż? Bitch, fuckin', please.

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ blaumro

Zazwyczaj wszystko działa gdy chodzi o automatyczne zejście zawieszenia. Jeśli tak się nie stało.

Temat zamykam, osoba tworząca temat przekroczyła limit 10 pkt co poskutkowało soczystym banem. Pozdrawiam.

EDIT dot. konta "Skeptic" Konto zostało ZBANOWANE. Ban jest na stałe, nie było to zawieszenie, więc nie mogło zejść.

Witam. Dostałem bana na drugim koncie jakiś rok (?) temu na 30 dni. Lecz sk***ysyn jest nieśmiertelny i mam go dalej. Napisałem do Supportu 5 dni temu i nic. Ten portal to jakiś karnawał, takich sztuczek to jeszcze w życiu nie widziałem. W sumie to już mam Was wszystkich w d*pie. Napisałem ten temat żeby napisać co mi leży na sercu. Wiem że i tak nic z tego sobie nie zrobicie..... zresztą, nic nie robicie od 2 lat jak nie lepiej. Moderatorzy to porażka, dno dna. I tym oto zakończę swoją wypowiedź.

ID zbanowanego konta: Skeptic

Żeby jakiś chłopaczek z Gimnazjum nie wyskoczył że kłamię i ban już pewnie dawno minął.

Wypierdalam. Narazie.

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ blaumro

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy