Śledzę ten serwis od jego prawie początku i dopiero niedawno postanowiłem, że założe konto na forum i na dobre mi to wychodziło bo nie zabierałem głosu w głupich dyskusjach. A za głupie własnie uważałem te wszystkie komentarze pod adresem Guru. Jak sie komus cos nie podoba, to nie wchodzi w danego newsa, albo rezygnuje z tego serwisu i idzie do innego. Nie widze problemu! Bo żałosne sie robią te wszystkie hejty na guru czy innych redaktorów, streamerów itp. Jakim k***a głupim trolem trzeba byc żeby np wejść do rimejka którego sie nie lubi na stream i napisac mu że jest do d*py streamer albo coś w ten deseń? Dla mnie takie debilne komentarze świadczą tylko i wyłącznie o ilości gimnazjalnych pryszy na czole użytkownika który je piszę. Jak mi się coś nie podoba, to poprostu tego nie czytam i tyle w temacie.
Napiszę jeszcze raz bo może nie doczytałeś, 90% newsów jest od Guru, to jedyna mało wiele? ogarnięta strona o MMO jeśli chodzi o informację, a to że od razu wjeżdżasz na wiek świadczy tylko o tym że nie masz argumentów ![:)]()
"Nie z d*py, tylko za kretyński komentarz który absolutnie nic nie wnosił. Głupie sugestie zostaw dla siebie albo napisz sobie na kartce i powieś na łózkiem a nie trać czasu na postowanie tych wypocin"
Tak samo jak Twój a jednak go napisałeś ![:)]()