Ban od guru (jego ego zostało urażone? )

Witam,

nie za bardzo wiem do kogo i gdzie się z tym zwrócić więc napiszę to tutaj, mianowicie, dostałem bana od guru za napisanie że jest żałosnym redaktorzynom i jak palnął głupstwo i inni mu to wypomnieli to usunął komentarz, no i za to dostałem bana na 3 dni.. nie użyłem ani jednego wulgaryzmu albo obraźliwego słowa... a to że nazwałem go żałosnym to moja własna opinia i jemu pisior do tego tak jak może mi się podobać kolor biały a nie czarny tak jednego redaktora mogę lubić a drugiego nie... a no i oczywiście komentarz od guru "przeginasz" Ale jak on w tytule albo treści posta walnie z 10 kur* na zdanie to jest spoko...

Jestem takiego zdania. Nie podoba się? Nie czytaj! Nikt cię do tego nie zmusza.

Witam,nie za bardzo wiem do kogo i gdzie się z tym zwrócić więc napiszę to tutaj, mianowicie, dostałem bana od guru za napisanie że jest żałosnym redaktorzynom i jak palnął głupstwo i inni mu to wypomnieli to usunął komentarz, no i za to dostałem bana na 3 dni.. nie użyłem ani jednego wulgaryzmu albo obraźliwego słowa... a to że nazwałem go żałosnym to moja własna opinia i jemu pisior do tego tak jak może mi się podobać kolor biały a nie czarny tak jednego redaktora mogę lubić a drugiego nie... a no i oczywiście komentarz od guru "przeginasz" Ale jak on w tytule albo treści posta walnie z 10 kur* na zdanie to jest spoko...

tl;dr

"Ale on pierwszy zaczął! *uj jeden!" :)

Jest swojego rodzaju artystą - tworzy, więc mu wolno :P

@2Up - prawda.

90% newsów na stronie pochodzi od guru... tak samo jakby nie jeść jakiegoś dania bo przyrządziła je kucharka której nie lubisz...

To idź do innej restauracji.

Śledzę ten serwis od jego prawie początku i dopiero niedawno postanowiłem, że założe konto na forum i na dobre mi to wychodziło bo nie zabierałem głosu w głupich dyskusjach. A za głupie własnie uważałem te wszystkie komentarze pod adresem Guru. Jak sie komus cos nie podoba, to nie wchodzi w danego newsa, albo rezygnuje z tego serwisu i idzie do innego. Nie widze problemu! Bo żałosne sie robią te wszystkie hejty na guru czy innych redaktorów, streamerów itp. Jakim k***a głupim trolem trzeba byc żeby np wejść do rimejka którego sie nie lubi na stream i napisac mu że jest do d*py streamer albo coś w ten deseń? Dla mnie takie debilne komentarze świadczą tylko i wyłącznie o ilości gimnazjalnych pryszy na czole użytkownika który je piszę. Jak mi się coś nie podoba, to poprostu tego nie czytam i tyle w temacie.

Już nie chodzi o to że ban od Guru bo gdyby był od kogoś innego też bym zwrócił na to uwagę bo ban z d*p* że tak się to ujmę...

Już nie chodzi o to że ban od Guru bo gdyby był od kogoś innego też bym zwrócił na to uwagę bo ban z d*p* że tak się to ujmę...

Nie z d*py, tylko za kretyński komentarz który absolutnie nic nie wnosił. Głupie sugestie zostaw dla siebie albo napisz sobie na kartce i powieś na łózkiem a nie trać czasu na postowanie tych wypocin

Śledzę ten serwis od jego prawie początku i dopiero niedawno postanowiłem, że założe konto na forum i na dobre mi to wychodziło bo nie zabierałem głosu w głupich dyskusjach. A za głupie własnie uważałem te wszystkie komentarze pod adresem Guru. Jak sie komus cos nie podoba, to nie wchodzi w danego newsa, albo rezygnuje z tego serwisu i idzie do innego. Nie widze problemu! Bo żałosne sie robią te wszystkie hejty na guru czy innych redaktorów, streamerów itp. Jakim k***a głupim trolem trzeba byc żeby np wejść do rimejka którego sie nie lubi na stream i napisac mu że jest do d*py streamer albo coś w ten deseń? Dla mnie takie debilne komentarze świadczą tylko i wyłącznie o ilości gimnazjalnych pryszy na czole użytkownika który je piszę. Jak mi się coś nie podoba, to poprostu tego nie czytam i tyle w temacie.

Napiszę jeszcze raz bo może nie doczytałeś, 90% newsów jest od Guru, to jedyna mało wiele? ogarnięta strona o MMO jeśli chodzi o informację, a to że od razu wjeżdżasz na wiek świadczy tylko o tym że nie masz argumentów :)

"Nie z d*py, tylko za kretyński komentarz który absolutnie nic nie wnosił. Głupie sugestie zostaw dla siebie albo napisz sobie na kartce i powieś na łózkiem a nie trać czasu na postowanie tych wypocin"

Tak samo jak Twój a jednak go napisałeś :)

Kretyński komentarz, kretyńska uwaga. Temat zamykam.

Witam,

nie za bardzo wiem do kogo i gdzie się z tym zwrócić więc napiszę to tutaj, mianowicie, dostałem bana od guru za napisanie że jest żałosnym redaktorzynom i jak palnął głupstwo i inni mu to wypomnieli to usunął komentarz, no i za to dostałem bana na 3 dni.. nie użyłem ani jednego wulgaryzmu albo obraźliwego słowa... a to że nazwałem go żałosnym to moja własna opinia i jemu pisior do tego tak jak może mi się podobać kolor biały a nie czarny tak jednego redaktora mogę lubić a drugiego nie... a no i oczywiście komentarz od guru "przeginasz" Ale jak on w tytule albo treści posta walnie z 10 kur* na zdanie to jest spoko...