Ban za nic ?!

Dziś zamierzałem zacząć grę w ca ale podobno administracja ca daje bany za nic czy to prawda ?

jak hacki to nic, to tak.

Nie zamierzam używać hacków .

Dziś zamierzałem zacząć grę w ca ale podobno administracja ca daje bany za nic czy to prawda ?

nom jest sporo false reportow i tak ludzie dostaja banany, tak samo mozna dostac jak masz staty 23:1 albo i lepiej ja tak wlasnie dostalem bana wiec wbijam w ta gre

zobacz na roznych forach tematycznych tylko o CF to sam zobaczysz

P.S. nie uzywam hackow do niczego bo to strata czasu dla mnie

Kiedyś jak grałem to wiele razy mnie wyrzucali jak miałem jakąś dobrą serię. Gra ssie na całej linii.

Mnie tak nigdy nikt nie wyrzucił, choć serie miałem nawet po 20:1 czasami (btw. jakos strasznie łatwo tam killować, ludzie zero skilla mają). Czasem ktos wyzwał od cheaterów, ale na tym się skonczyło. A samej gry nie polecam, kolejny azjatycki shit kompletnie niczym się nie wyróżniający.

70% ludzi ma hacki odradzam tej gry, totalny crap.

Mnie tak nigdy nikt nie wyrzucił, choć serie miałem nawet po 20:1 czasami (btw. jakos strasznie łatwo tam killować, ludzie zero skilla mają). Czasem ktos wyzwał od cheaterów, ale na tym się skonczyło. A samej gry nie polecam, kolejny azjatycki shit kompletnie niczym się nie wyróżniający.

Może nie trafiłeś na takie osoby, co z chęcią wyrzucają. Teraz jak jest "Elite Moderator" (oczywiście item shop) ma prawo wyrzucić z gry kogo chce. Wiele razy było tak, że dostał tylko head shota, a po chwili zostałeś wyrzucony z gry. Ja tam CA nie polecam, bo często jest na czacie: hacker, noob, u are banned itp. Śmieszne, ale czasami już się nawet nie chce na to patrzeć . :)

Może nie trafiłeś na takie osoby, co z chęcią wyrzucają. Teraz jak jest "Elite Moderator" (oczywiście item shop) ma prawo wyrzucić z gry kogo chce. Wiele razy było tak, że dostał tylko head shota, a po chwili zostałeś wyrzucony z gry. Ja tam CA nie polecam, bo często jest na czacie: hacker, noob, u are banned itp. Śmieszne, ale czasami już się nawet nie chce na to patrzeć .

nom i dlatego 90%+ ludzi z high skillami którzy naprawdę umieją grać dostało albo bana albo nie grają bo szkoda na to czasu :)

tez odradzam ;]

Ja również odradzam.

Dzieciaki reportują, bo masz skilla.

A ponad to wieele cheaterów.

warn_ico.png
Archeologia. - Dzz'