WItam mam taki oto problem za każdm razem kiedy próbuje się zarejestrować/zalogować do gry poprzez launcher dostaje komunikat o tym że moje konto zostało zablokowane (są to nowo utworzone konta więc nawet nie mają stworzonej postaci) ktoś ma jakiś pomysł czemu się tak dzieje?
Ban zaraz po rejestracji
Nie miałem nigdy takiego problemu. Mówisz o wersji EU? Aktywowałeś konto z wiadomości na maila?
eu wersja GF zarejestrowałem konto poprzez launcher i nagle dostaje komunikat o banie
Weź jeszcze jedno załóż i się spróbuj zalogować, a jak nie to support.
próbowałem z 3 razy każde to samo już napisałem ticketa ale to gf za szybko nie dostane odpowiedzi
WItam mam taki oto problem za każdm razem kiedy próbuje się zarejestrować/zalogować do gry poprzez launcher dostaje komunikat o tym że moje konto zostało zablokowane (są to nowo utworzone konta więc nawet nie mają stworzonej postaci) ktoś ma jakiś pomysł czemu się tak dzieje?
tez tak mialem, ale nie po stworzeniu nowego konta, tylko nielogowaniu sie przez dluzszy czas
napisałem do Supportu, pomogli i odblokowali konto
czy może być to powodowane tym że korzystam z tunelowania VPN(są to serwery usytuowane w niemczech lub francji ) ( administrator mojej sieci blokuje większość portów) ?
czy może być to powodowane tym że korzystam z tunelowania VPN(są to serwery usytuowane w niemczech lub francji ) ( administrator mojej sieci blokuje większość portów) ?
Podejrzewam że to ma związek ale jeśli chcesz dokładnie się dowiedzieć przeczytaj jakieś EULA Politykę prywatności i jakiś regulamin tam będzie na 100%odpowiedź bo większość ludzi banuje bo to nie jest faktyczne IP i mają z automatu autobana bo że haker ci wbił na konto.
Często Proxy IP mają bana, poprobuj z mało popularnych moze to pomoze jeżeli nie mozesz wejsc ze swojego
mógł byś wyjaśnić jak to zrobić? obecnie korzystam z programów które automatycznie tworzą tunel vpn
Spróbuj Windscribe (VPN) i ustaw port na protokół TCP 443. Ja tak grałem w TERĘ w DE gdzie miałem porty poblokowane.
Spróbuj Windscribe (VPN) i ustaw port na protokół TCP 443. Ja tak grałem w TERĘ w DE gdzie miałem porty poblokowane.
niestety nie pomogło każda próba kończy się tak samo banem
Podobny problem mialem w kritika online niedawno, gralem w inna gre, i zapomnialem ze w windowsie mialem zmieniona lokalizacje/jezyk na jeden z krajow azjatyckich, zmienilem na polski i wszystko bylo ok