Dostałem bana w lolu do 13 czerwca za niby opuszczanie gier. A jak mam im udowodnić ze tak naprawde miałem problemy z internetem? Bo potrzebuje wbić na to konto dzisiaj.
Ban
Wątpię, żeby było na to jakiekolwiek usprawiedliwienie, ale tak se ostatnio myślałem, że gdybym ja tak miał to od razu zrobiłbym zdjęcie (telefonem for example) monitora, że net nie działa i od razu z godziną. W sumie wtedy masz dowód przynajmniej na to, że nie miałeś wtedy internetu (który nie do końca jest w pełni jasnym dowodem). Ale gra opuszczona to gra opuszczona - team prawdopodobnie przegrał i dostałeś hejty. Ban zasłużony, a czy to problem z górnej półki to nie wiem, czy ich to interesuje
. Więc chyba się niczym nie usprawiedliwisz.
Napewno nie wytrzymasz 2 dni
Na to nie ma sposobu:(
EEE tam 2 dni to nie tak duży czas, a z tym już nie możesz nic zrobić, no bo jak chcesz im to udowodnić ??
Dostałem bana w lolu do 13 czerwca za niby opuszczanie gier. A jak mam im udowodnić ze tak naprawde miałem problemy z internetem? Bo potrzebuje wbić na to konto dzisiaj.
i bardzo dobrze, wpada taki jak ty co chwile i psuje całą grę i zabawę dla innych, wypisując sory sory problem with internet albo jakieś jeszcze inne śmierdzące tłumaczenie, szkoda że tylko na 2 dni i w żaden sposób nic nie udowodnisz i bana tobie nie zdejmą
ja osobiście sam piszę emaile do riota gdy gram rankeda a tu taki bałwan se idzie
Nawet jeśli byś napisał do supportu to dzisiaj nie dostaniesz odpowiedzi.
Tak szczerze to kogo obchodzi że miałeś problemy z internetem? Jeśli wiedziałeś o tym że możesz złapac DC i juz nie powrocic do tego meczu, to czemu go zaczynałeś? Niestety głupota boli. Ban w 100% zasłużony.
Dodam że teraz wystarczy kilka leavów i znowu dostaniesz bana, tym razem dłuższego.
Kolego wyrzej. Zrozumiałeś co ja napisałem? Czy trzeba co jeszcze raz wytłumaczyć?
Dotyczy gracza "
Masz problemy z netem nie grasz, proste !
Nie da się tego usprawiedliwić. opuszczasz gry? opuszczasz, tyle.
Jeden jedyny raz miałem problem z netem; )
będzie nauczka i jak wiadomo ban dyskwalifikuje cie w prezentach jakie czasem daje riot np darmowe RP
Jeżeli podstawą do zbanowania konta było opuszczanie gier, to musiało się to zdarzyć więcej jak jeden raz i to w krótkim odstępie czasu. Nie dostaje się bana za jedną opuszczoną grę, wtedy jest uwzględniane to, że taki gracz mógł mieć problemy z internetem więc nie wkręcaj, że raz jedyny wyszedłeś gry.
O boże patrzcie na daty
Ale archeologia, osoba zakładająca temat już od miesiąca tego bana nie ma (chyba że zgarnął następnego)
Osobiście nie znosze leaverów, wiec ciesze sie,ze takiego bana dostales i zycze ci nastepnych. Nie dostales bana za 1 gre, bylo ich wiecej i tyle. A co do internetu, zmien dostawce. Ja mam osiedlowke UPC i jest wporzadku, 0 lagow, 0 kickow, 100% zadowolenia. 45zl miesiecznie za taki komfort gry, to wymog, jezeli chcesz grac w gry mmo.
A może miał burze? i mu spaliło coś
Jesli ktos ma dc i dla was to zasluzony ban to wam gratuluje;] Az zal mi ludzi ktorzy tak sie przejmuja gra ze kurwuja przed monitorem jak ktos wyjdzie;] Ustawiajcie dalej zycie pod gry a nie na odwrot to zapewne daleko zajdziecie;]dostawca neta mial problemy pare dni i mial kilkusekundowe przerwy czego skutkiem jest dc tak mogl miec zakladajacy temat.Ten ktos nie powinien dostac bana z prostej przyczyny- to nie jego wina:) btw co do upc wcale nie jest cudowne:) wiem bo sam takowy posiadam.Fakt faktem przerwy w dostawie sa rzadko ale jak juz walnie to porzadnie na pol dnia albo i wiecej.Sorki za troche offtopu ale to oburzenie jest wg mnie zasluzone.Co do kolegi z problemem,watpie ze cos zrobisz koncerny jak Riot rzadko sie przejma jednym mailem bo zapewne maja ich milion na dzien i usuwaja polowe jak nie wiecej.